Založte si stavební spoření s nejvyšším ročním úrokem z úspor – 2,5 %

16.05.2011 | , Wüstenrot
Tiskové zprávy


Chcete dobře zhodnotit své peníze? Pořiďte si stavební spoření u Wüstenrotu. U všech nových smluv o stavebním spoření sjednaných do 30. června 2011 budou vklady úročeny 2,5 % ročně. Se smlouvou Wüstenrot Team získáte navíc prémii 2000 korun. A uzavření smlouvy Wüstenrot Kamarád+ pro děti do 18 let je zdarma.

Výjimečnou úrokovou sazbu z úspor ve výši 2,5 % Wüstenrot nabízí u všech smluv uzavřených v období od 2. května do 30. června 2011 a garantuje ji po celou dobu trvání smlouvy. Mimořádná sazba je nejvyšší nabídkou na trhu stavebního spoření a úspěšně konkuruje také dalším finančním produktům určeným k dlouhodobému uložení peněz. U smlouvy se státní podporou se při šestiletém spoření vaše vklady zhodnotí ročně v průměru 5,49 %.
Státní podpora činí až 2000 korun ročně, v maximální výši je přiznána z úspor ve výši 20 000 korun. Pokud nebudete potřebovat úvěr, můžete své úspory po šesti letech použít na libovolné účely, aniž byste přišli o přiznanou státní podporu. Vklady stavebního spoření jsou od letošního roku ze zákona pojištěny až do částky odpovídající 100 000 EUR, u standardních smluv tedy na 100 %.

Nejlepší stavební spoření pro děti je zdarma
Chcete šetřit peníze svým dětem? Na trhu není vhodnější forma spoření než „stavebko“. Na jednu stranu lze úspory bez omezení vybrat už po šesti letech, na druhou stranu ale můžete svému dítěti spořit neomezeně dlouhou dobu.
Nejlepší podmínky vám v současné době nabízí Wüstenrot Kamarád+. Smlouva se uzavírá na 300 000 korun, což je z hlediska předpokládané délky spoření optimální částka. Úrok z vkladů činí 2,5 % ročně a uzavření smlouvy je bez poplatku za podmínky, že do čtyř měsíců od uzavření smlouvy uspoříte alespoň 3000 Kč.
Stavební spoření pro vaše dítě se vyplatí v každé budoucí situaci. Netvoří jen potřebný základ pro získání úvěru na bydlení. Úspory lze po uplynutí zákonem stanovené doby použít např. na financování studia či jako vstupní kapitál do podnikání.

nove_logo_web1.jpg

Prémie 2000 korun a smlouva zdarma
Se smlouvou Wüstenrot Team s prémií se vaše úspory okamžitě zhodnotí o 20 %. Z částky, kterou uspoříte do konce čtvrtého měsíce následujícího od data účinnosti smlouvy, vám Wüstenrot připíše na účet bonus ve výši 20 %, a to až 2000 korun.
Abyste získali nárok na bonus, je třeba uzavřít smlouvu Wüstenrot Team na cílovou částku alespoň 200 000 Kč.

Stavební spoření je jediné spoření s nárokem na úvěr
Jen se stavebním spořením si vytváříte zákonný nárok na úvěr s nízkou fixní úrokovou sazbou, která je výhodná zejména ve srovnání se spotřebitelskými úvěry. Tuto sazbu si zajistíte už nyní, při uzavření smlouvy o stavebním spoření.

Více na www.wustenrot.cz

 

obr2_3.jpg

 

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy