Zprávy z burzy na váš mobil!

26.06.2003 | , Finance.cz
INVESTICE


Doporučení makléřů a aktuální burzovní zpravodajství formou SMS zpráv nabízí od 23.6. Fio, burzovní společnost, a.s. Službu mohou v současnosti využívat pouze klienti Fio, budoucí rozšíření nabídky však není vyloučeno.

SMS zpravodajství obsahuje především horké tipy zkušených makléřů na nákup a prodej akciových titulů v ČR, USA a SRN. Dalším typem zpráv jsou informace o vývoji klíčových indexů a titulů, očekávané a nastalé významné události ovlivňující kurzy a další aktuality z burz.

SMS zpravodajství Fio je nejrychlejším komunikačním kanálem ke klientům, který doplňuje zpravodajství zveřejňované prostřednictvím www.fio.cz. Cena služby je 179 Kč měsíčně, přičemž v kalendářním měsíci po zaregistrování je tato služba zdarma. Cena služby byla stanovena tak, aby SMS zpravodajství bylo klientům co nejdostupnější. Podle Jana Franeka, tiskového mluvčího společnosti Fio, je hlavním cílem zavedení této službu především zvýšení komfortu klientů.
 
Díky spolupráci se společností DCCI, která se specializuje na poskytování služeb v oblasti SMS marketingu, je hromadný přenos zpráv do telefonu klientů otázkou  několika desítek vteřin. Službu tak využijí především aktivně obchodující klienti, kteří získají možnost být o dění na burzách informován skutečně kdykoliv a kdekoliv.

... tisková zpráva Fio, a.s.

Autor článku


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE