Wüstenrot snižuje úroky hypoték

15.07.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


K dalšímu snížení úrokových sazeb přistoupila Wüstenrot hypoteční banka, která s platností od 15.7.2003 snižuje úrokové sazby vybraných druhů  hypoték.

Od 15.7.2003 snižuje Wüstenrot hypoteční banka v rámci svého programu Hypotéka Wüstenrot -  Řešení vašeho bydlení - úrokové sazby. Ke snížení došlo u pětileté úrokové sazby a to na 4,7% p.a. Také dvouletá úroková sazba se nížila na 5,2% p.a. Obě úrokové sazby jsou jednotné pro všechny zájemce o Hypotéku Wüstenrot, kteří splní podmínky platební schopnosti. U úvěru ve výši 1,5 milionu korun představuje snížení úrokových sazeb o 0,2 procentního bodu měsíční úsporu při splácení až 200 korun. Při pětileté fixaci úrokové sazby ušetří klient až 12 000 korun.

Necelých 5 měsíců činnosti stačilo, aby Wüstenrot hypoteční banka získala 2 % podíl hypotečního trhu, což je v ostré konkurenci velkých zavedených bank velmi uspokojivý výsledek. Celkový objem úvěrů přesahuje 100 milionů Kč, průměrná výše poskytnutého hypotečního úvěru se pohybuje kolem 900 000 korun.

Základem dobrých výsledků je nejen nabídka velmi kvalitního hypotečního úvěru, ale také kombinovaných produktů, ze kterých klientům plynou nadstandardní podmínky  a výhody.

Kombinace Hypotéky Wüstenrot se stavebním spořením nabízená  pod názvem Spoříme s hypotékou, přináší klientům banky až desetitisícové úspory.  Její kombinace s úvěrem ze stavebního spoření, zejména překlenovacím úvěrem  Konstanta či Dominanta, uváděná pod názvem Bydlíme s KONSTANTOU zase zajišťuje až stoprocentní profinancování investičního záměru klienta. Produkt Spoříme s hypotékou se podílí na celkovém počtu úvěrů 27 procenty, produkt Bydlíme s Konstantou 24 procenty.

Jako třešničku na dortu nabízí svým klientům i možnost kombinace Hypotéky Wüstenrot s životním pojištěním včetně bonusu úrazového pojištění zdarma. Tato kombinace poskytovaná pod názvem Jistíme se s hypotékou snižuje náklady klienta na jeho životní pojistku a ještě přináší dodatečné úspory v částkách přesahujících 200 i více set tisíc korun. 

Wüstenrot hypoteční banka je vybavena  základním kapitálem 600 milionů, svoji obchodní činnost zahájila v únoru roku 2003.

Více informací o hypotékách jednotlivých bank získáte na stránce Podmínky hypoték.


 

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ