ALD Automotive a FLEET se dohodly na další spolupráci

06.09.2011 | , Club 91
Konference


I v letech 2012 – 14  ponese prestižní anketa časopisu FLEET firemní automobily  „Fleet Awards“ název „ALD Automotive Fleet Awards“.

Společnosti  ALD Automotive s.r.o., přední poskytovatel operativního leasingu v ČR, a Club 91, s.r.o, vydavatel časopisu FLEET firemní automobily,  se v minulých dnech dohodly na pokračování hlavního partnerství soutěže v následujících třech letech.

Letošním ročníkem vstupuje populární anketa a s ní i spolupráce obou firem na tomto projektu již do čtvrtého roku své existence. V anketě jsou oceňovány nejlepší osobnosti, produkty a služby v oblasti správy vozových parků, přičemž tou zřejmě nejsledovanější kategorií v rámci ankety je soutěž o Firemní auto roku™.  V letošním roce bylo do této soutěže nominováno výrobci a importéry rekordních 65 modelů osobních a lehkých užitkových automobilů. Více o anketě ALD Automotive Fleet Awards na www.fleetawards.cz

„Jako významný hráč trhu firemních vozidel považujeme za důležité, že se na jeho rozvoji můžeme podílet i jako hlavní partner této prestižní fleetové soutěže. ALD Automotive Fleet Awards považujeme za nejprofesionálnější anketu v našem oboru, zároveň si velmi vážíme možnosti formálních i neformálních setkávání s ostatními účastníky,“ řekl nám Jaroslav Laur, obchodní a marketingový ředitel společnosti ALD Automotive.

„Velice nás těší, že ALD Automotive zůstane hlavním partnerem Fleet Awards i příští tři roky a na konci tohoto období se délka partnerství vyšplhá na unikátních sedm let. Společnosti ALD Automotive si vážíme nejen jako spolehlivého obchodního partnera, ale i jako komunikačního partnera, který výrazně přispívá k růstu povědomí o významu celého fleetového odvětví,“ říká výkonný ředitel společnosti Club 91, s.r.o, vyhlašovatel ankety a vydavatel časopisu FLEET firemní automobily.

 

Clipboard02.gif

 

 

 

 

 

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Konference