Wüstenrot zhodnotí vaše vklady až o 17 procent

12.09.2011 | , Wüstenrot
Tiskové zprávy


Vkladové produkty Wüstenrot hypoteční banky se vyznačují nadstandardním výnosem. Při volbě vhodné strategie přitom máte potřebné prostředky neustále k dispozici.

V době rozkolísaných kapitálových trhů se spolehněte na jistotu a dejte přednost bankovním depozitním produktům se zaručeným výnosem. Kromě atraktivního úročení vkladů na spořicích účtech či termínovaných vkladech je vaší další jistotou zákonné pojištění vkladů až do částky odpovídající 100 000 euro.

Výhodné úročení a vysoká likvidita prostředků
Wüstenrot Spořicí účet je v současné době jednou z mála možností, jak spořit bez rizika tak, aby vaše úspory neztrácely vlivem inflace na hodnotě. Peníze na účtu máte přitom kdykoliv k dispozici a podle potřeby je můžete převádět např. na svůj běžný účet. Na tom pak můžete udržovat jen minimální zůstatek potřebný k úhradě trvalých příkazů a pravidelných plateb.
Základní úroková sazba Wüstenrot Spořicího účtu je 2,3 % ročně. Tou je úročen zůstatek v rozmezí od 30 000 do 3 milionů korun. Vyššího úročení lze dosáhnout zafixováním vkladu či jeho části, nejméně však 10 000 korun, na dobu 3, 6, 9 nebo 12 měsíců. Při roční fixaci se celkový úrok zvýší až na 2,5 % p. a. Pokud si na rok zafixujete částku 100 000 korun, bude čistý výnos činit 2 149 korun. A to je nejvíce, co dnes bankovní spořicí účty nabízejí.
V případě výběru před uplynutím fixace přijdete pouze o věrnostní bonus, u nově sjednaných spořicích účtů tedy maximálně o 0,2 % p. a., základní úročení ve výši 2,3 % p. a. vám zůstane zachováno. A protože teoreticky si u Wüstenrotu můžete sjednat neomezené množství spořicích účtů a na každém z nich souběžně tři časové fixace, nemusíte se do takové situace vůbec dostat. Budete-li mít např. 4 účty a na každém 3 fixace, můžete mít každý měsíc po ruce potřebnou sumu, a přitom využijete nejvyššího úročení.

nove_logo_web1.jpg

Vyšší úrok i pro stávající klienty
Wüstenrot se chová ke všem klientům, jak stávajícím tak novým, pokud možno stejně, proto úrokovou sazbu zvyšuje i u již existujících účtů sjednaných od konce prosince 2010. Stávající klienti si tak nemusí za účelem získání vyššího úročení zakládat nový účet, vložené prostředky se jim stejně dobře zhodnotí, jestliže je vloží na svůj původní účet.

Termínovaný vklad s výnosem až 17 %
Pokud chcete, aby vám vaše vklady přinesly ještě vyšší výnos, nabízí Wüstenrot jako alternativu termínované vklady. U nich však musíte počítat s tím, že minimální vložená částka činí 50 000 korun a vložené prostředky budete mít k dispozici nejdříve po 2 až 3 letech.
Vůbec nejvyšší výnos garantuje jednorázový termínovaný vklad ProZisk s roční úrokovou sazbou 3,4 % a splatností 5 let. Tento vklad se celkem zhodnotí o 17 %, čistý výnos po zdanění činí 14,5 %.
U jednorázového Wüstenrot termínovaného vkladu určitě oceníte, že v průběhu jeho trvání můžete jednorázově či postupně vybrat až 20 % z celkové částky, a to bez jinak obvyklých poplatků či úrokových sankcí. U pětiletého vkladu nabízí Wüstenrot úrok ve výši 3,3 % p. a.

Sjednání - snadno online
Nejpohodlnějším způsobem, jak si u Wüstenrotu založit jakýkoliv z uvedených bankovních produktů, je online na http://www.wuestenrot.cz/bankovni-sluzby/.
 

IS051_087_.jpg

 

 

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení

Články ze sekce: Tiskové zprávy