Fio banka se stala nejlepší Bankou pro podnikatele

05.10.2011 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Fio banka byla podnikatelskou veřejností zvolena nejlepší Bankou pro podnikatele v soutěži Český PATRON 2010, kterou vyhlašuje Hospodářská komora České republiky.

Výsledky byly slavnostně vyhlášeny na včerejším galavečeru.

Posláním soutěže Český PATRON 2010 je podpora podnikatelů na území České republiky. Cílem je vyzdvihnout a veřejně prezentovat ty podnikatele, kteří se za rok 2010 mohou pochlubit výrazným úspěchem v dané kategorii. Ocenění „Banka pro podnikatele“ se uděluje nejlepší bance, jejíž služby jsou zaměřené na podnikatele a podnikovou sféru. Nejlepší banka pro podnikatele je volena formou ankety vyhlášené vyhlašovatelem soutěže mezi podnikatelskými subjekty, a to zejména v rámci Hospodářské komory České republiky.

„Fio banka je díky své cenové politice a transparentním podmínkám pro české podnikatele a firmy zajímavým partnerem – jako jediná banka v ČR jim nabízí vedení účtu i platební styk za stejně výhodných podmínek jako fyzickým osobám. Jsme rádi, že podnikatelé tento fakt ocenili, stejně jako kvalitu služeb, na niž byli dotazováni v anketních otázkách. Vítězství v soutěži nás jako čistě českou banku těší dvojnásob a děkujeme všem, kteří pro nás hlasovali,“ komentuje vítězství Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

 

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy