Milionové výhry se stavebním spořením

04.12.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Rok končí, uzavřete si stavební spoření a získejte podporu! To je heslo stavebních spořitelen a letos ještě více než kdy jindy pravdivé, neboť od příštího roku již nebude stavební spoření tak výhodné. Ale to není vše, stavební spořitelny, stejně jako…

… i v minulých letech, připravily pro klienty řadu soutěží. Co můžete vyhrát letos, jaké zvýhodnění nebo slevy nabízí stavební spořitelny právě nyní před Vánocemi?

Konec roku se blíží a  s ním i poslední možnost  uzavřít si stavební spoření podle současných podmínek, tedy s vyšší státní podporou, než jaká bude u smluv uzavřených po novém roce. I když i toto samo o sobě stačí mnohým klientům jako důvod k uzavření smlouvy, téměř všechny stavební spořitelny nabízí ještě něco navíc. Jedinou výjimkou je Raiffeisen stavební spořitelna, která momentálně žádnou marketingovou akci pro klienty nemá.

Vánoční hra
Největší stavební spořitelna na českém trhu Českomoravská stavební spořitelna i letos nabízí klientům na závěr roku soutěžní hru. A výhry nejsou k zahození. První cenou je zahraniční rodinný automobil Honda CR-V v hodnotě 850 tisíc korun. Dalších 200 klientů získá poukaz na zájezd v hodnotě 5000 Kč a pro tři sta tisíc dalších je připraven poukaz na slevu u CK Čedok v hodnotě 1000 Kč.
A jak se soutěže zúčastnit?
Každý kdo od 1. 11. - 31. 12. 2003 uzavřete smlouvu o stavebním spoření či provede zvýšení, bez ohledu na výši cílové částky, získá ihned výherní stírací poukázku a po setření stíracího pole okamžitě zjistí svoji výhru. Poukázku v hodnotě 1000 Kč obdržíte okamžitě od obchodního zástupce, při vyšší výhře je třeba poukázku zaslat doporučeně na stavební spořitelnu a to do 31.1.2004.

Milionová soutěž s buřinkou
Také Stavební spořitelna České spořitelny nabízí ve své soutěži zajímavé ceny. Celkem 4 výherci získají po 1000000 Kč, dalších 1000 výherců obdrží pamětní zlatou minci a ostatní účastníci soutěže vyhrají finanční prémii v hodnotě 500 Kč k předepsané úhradě za uzavření smlouvy o překlenovacím úvěru spolu s úvěrem ze stavebního spoření.
A co je třeba pro výhru udělat?
V období od 1.10. do 19.12. 2003 uzavřít smlouvu o stavebním spoření. První kolo soutěže je již pryč, ale druhého se ještě můžete zúčastnit! Do druhého kola soutěže bude zařazen každý, kdo platně sepíše návrh na uzavření smlouvy o stavebním spoření s cílovou částkou minimálně 100 000 Kč v období od 1. října do 19. prosince 2003 (včetně) a zaplatí úhradu za uzavření smlouvy o stavebním spoření v příslušné výši ke dni vyhodnocení druhého kola, tj. do 5. ledna 2004. Výherci budou v tento den vylosováni. Nezbývá než popřát hodně štěstí!

Milionové auto od Modré pyramidy
Soutěž  nejen o automobil připravila také Všeobecná stavební spořitelna KB. Tentokrát se hraje o osobní automobil Volkswagen Touran a také o 50 jízdních kol Twister. I v tomto případě je třeba  uzavřít smlouvu o stavebním spoření na cílovou částku min. 160 000 Kč, zaplatit úhradu za uzavření smlouvy a vložit první minimální vklad a to vše do 31.12.2003.  V této soutěži se o výhře nerozhoduje losem, ale vyhrává autor nepřesnějšího tipu, který do konce roku musí zaslat do stavební spořitelny. A anketní otázka:  Jaký je počet smluv o stavebním spoření uzavřených klienty u Modré pyramidy za celé období její činnosti od 16. 12. 1993 do 31. 12. 2003?
A to není vše. Během podzimu stavební spořitelna rozdělí dalších 200000 Kč. Proběhnou celkem čtyři  losování, v nichž bude vždy rozdělena prémie ve výši 1 000 Kč vždy na 50 Výherních moudrých vkladních knížek. A co pro to vše udělat? Stačí uzavřít jedinou smlouvu a výhra může být vaše!

Hrajte s námi o milion
O milion korun se hraje také u stavební spořitelny Wüstenrot.  Částka 1000000 Kč čeká na výherce, který bude mít nepřesnější tip na tipovací otázku: Kolik budou činit celkové vklady klientů stavební spořitelny Wüstenrot dne 31.12.2003? Dalších deset nepřesnějších tipů získá poukázku na zájezd v hodnotě 20000 Kč, dalších 100 se může těšit na hodnotný dárek.
Stejně jako u předchozích stavebních spořitelen i zde je třeba splnit určité podmínky pro zařazení do soutěže. Smlouvu o stavebním spoření je třeba uzavřít od 1.10. do 31.12.2003 s cílovou částkou minimálně 100000 Kč. Ve stejném termínu musí být zaplacena také úhrada za uzavření smlouvy. Soutěžní kupon s tipem je třeba na stavební spořitelnu doručit do 10.1.2004.

Smlouvu bez poplatku
HYPO stavební spořitelna nenabízí klientům soutěž v pravém slova smyslu, zato se u ní dá ušetřit nějaká ta korunka při uzavírání smlouvy.  Při uzavření smlouvy do 31.12.2003 v  tarifu Nadstandard NU 1,2 s cílovou částkou 500 tis. Kč, získáte tuto smlouvu za poloviční úhradu, čímž ušetříte na poplatku 3000 Kč. Také  pokud uzavřete smlouvu ve stejném tarifu s cílovou částkou 250 tis. Kč na dítě do 18 let, jehož rodič má u HYPO stavební spořitelny také  smlouvu, smlouva na dítě bude bez úhrady za uzavření smlouvy.  Jeden dáreček pro klienty stavební spořitelna také připravila a tím je CD muzikálu  Johanka z Arku.

Co říci na závěr. Vybírat je určitě z čeho. I když soutěž není asi tím hlavním kriteriem podle kterého si stavební spořitelnu vybrat, je dobré o ní alespoň vědět. A když už smlouvu uzavřeme, tak proč štěstí nevyzkoušet!

Zdroj: stavební spořitelny 

Autor článku

Elena Ondrová


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ