Citibank prodala přes Internet stovky kreditních karet

16.01.2004 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Citibank a.s. v předvánočním období nabídla svým zákazníkům možnost žádat o kreditní karty a Citibank osobní půjčky také přes Internet.

Po uvedení nového programu internetového bankovnictví Citibank Online, je to další z inovací spojených s využíváním internetu. Nová služba umožňuje právě žádat o tyto produkty přímo prostřednictvím osobního počítače. Po vyplnění základních údajů dojde k tzv. předschválení žádosti. V krátké době se potom zákazníkovi ozve osobní bankéř a společně se zájemcem o úvěr nebo kreditní kartu dokončí schvalovací proces. Zájemce o kartu nebo úvěr vůbec nemusi navštívít pobočku banky, stejně tak není není podmínkou otevření účtu u Citibank. V případě úvěru má zákazník od dodání dokumentace peníze k dispozici většinou do pěti dnů. Na kreditní kartu si počká přibližně týden. Navíc má zákazník nově možnost spravovat svoji kreditní kartu rovněž po Internetu. Jako jediná nabízí Citibank možnost změny PIN ke kreditní kartě prostřednictvím Internetu.

"Internet pokládáme za velmi zajímavý a do budoucna důležitý prodejní kanál. Za jediný měsíc jsme prodali prostřednictvím Internetu stovky kreditních karet a další zájemci o ně přibývají od prvních hodin nového roku," říká ředitel Citibank a.s. pro oblast osobního bankovnictví Haris Hanif.

Citibank a.s. je členem finanční skupiny Citigroup, která byla na sklonku loňského roku oceněna jako nejlepší internetová banka pro oblast Střední a východní Evropy prestižním časopisem Global Finance. V České republice patří k průkopníkům internetového bankovnictví pro osobní i podnikovou klientelu.

Zdroj: Tisková zpráva Citibank

Autor článku


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ