Investiční soutěž o nový iPad

10.04.2012 | , HighSky Brokers
Tiskové zprávy


Získejte nový iPad nebo 10000 Kč v investiční soutěži. Vyzkoušejte si skutečné obchodování „nanečisto“ na kapitálových trzích.

Myslíte si, že obchodování na kapitálových trzích je pouze pro vyvolené s fůrou peněz? Nenechte se odradit. Můžete začít už s několika tisícovkami. Své investiční nadání si ale ještě předem můžete vyzkoušet zábavnější formou a zdarma. Jedna z možností je investiční soutěž, kde je potřeba mít pouze počítač připojený k internetu.

Obchodování s možností vyhrát některou z mnoha cen si nyní můžete vyzkoušet „nanečisto“ v nové investiční soutěži. Soutěží se o např. o nejnovější iPad od společnosti Apple nebo 10 000 Kč jako vklad na reálný obchodní účet u společnosti HighSky Brokers, která soutěž pořádá.

Cílem investiční soutěže je dosáhnout co nejvyššího celkového nebo největšího denního zhodnocení virtuálního kapitálu ve výši 100 000 Kč. Obchodování si lze vyzkoušet s mnoha světovými měnami (Forex), komoditami jako např. zlato či ropa, akciovými indexy nebo dluhopisy. Zhodnocení je přitom možné dosáhnout jak na rostoucím, tak i klesajícím trhu.
V průběhu soutěže vidíte aktuální umístění soutěžících. Ihned tak poznáte, jak si stojíte v porovnání s ostatními.  Šanci v soutěži má i ten, kdo se připojí později. I v poslední chvíli může kdokoli zamíchat s výsledky, změnit pořadí a vyhrát letošní novinku - nadupaný iPad. 
Soutěž probíhá na moderní obchodní platformě, která se dokáže vyrovnat i s těmi nejrafinovanějšími investičními strategiemi.

Zaregistrujte se do soutěže zde

 

highsky.jpg

 

 

 


 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy