Česká pojišťovna zásadně zjednodušuje oblast majetkového pojištění

30.05.2012 | , Česká pojišťovna
POJIŠTĚNÍ


Z šetření České pojišťovny vyplynulo, že většina klientů považuje oblast pojištění majetku za příliš komplikovanou. Někteří lidé tak volí nesprávné zajištění svého vlastnictví nebo se v nejhorším případě raději nepojišťují vůbec.

Česká pojišťovna proto nyní v pojištění domácností a staveb zavádí celou řadu novinek, které mají napomoci k lepšímu pochopení jednotlivých typů majetkového pojištění a zároveň ke zrychlení a zjednodušení procesu sjednání.

Klienti ČP navíc při uzavření vybraných variant nového majetkového pojištění Exclusive Plus nebo Exclusive Max automaticky získají také mobilní telefon Samsung s předinstalovanou aplikací „Pojišťovna". U obou nových variant ČP garantuje pevnou cenu pojištění po dobu následujících pěti let.

Aplikace "Pojišťovna" nyní pomáhá i při řešení škodních událostí z majetkového pojištění

Uživatelé chytrých telefonů mohou nově mobilní aplikaci Pojišťovna využít i pro snadné nahlášení případné škody na majetku či pro fotodokumentaci své pojištěné domácnosti. S příchodem verze 5.0 získala Pojišťovna také další významná vylepšení, jako např. možnost preferovaného volání na infolinku České pojišťovny. Uživatel aplikace se může spojit přímo s konkrétními specialisty komunikačního centra, likvidace nebo asistenčních služeb, kde bude prioritně odbaven.

Autor článku

Tiskové zprávy  

Články ze sekce: POJIŠTĚNÍ