Když elektřinu, tak i plyn od ČEZ

12.06.2012 | , ČEZ
Tiskové zprávy


Je to jednoduché. Komu by se nelíbilo mít několik stovek nebo tisícovek ročně navíc? Sdružili jsme proto nabídku dodávek energií a vedle elektřiny prodáváme i plyn.

Jeho ceny jsou výhodné, a proto jak domácnosti, tak podnikatelé ušetří na celkových nákladech za energie. Přejít k ČEZ je navíc úplně jednoduché. A právě to naši zákazníci oceňují – díky nim jsme se podle údajů Operátora trhu (OTE) stali v lednu 2012 největším alternativním dodavatelem plynu v ČR.

Spousta zákazníků, kteří od ČEZ odebírají elektřinu, ráda přijala nabídku odebírat od nás i plyn. Svědčí o tom čísla. Od poloviny roku 2010, kdy ČEZ plyn domácnostem a malým firmám nabízí, bylo uzavřeno více než čtvrt milionu smluv na jeho dodávky. Přejít k ČEZ je totiž otázka několika jednoduchých kroků bez zbytečné administrativy a byrokracie. Je to také důkaz, že úspora, které tak zákazníci dosáhnou, stojí za to. Změna přitom vůbec neznamená nějaké technické zásahy do stávající přípojky, jako je výměna plynoměru nebo „instalace nových trubek“. Jde jen o podepsání smlouvy s novým dodavatelem. Přechod je zdarma a ČEZ vše potřebné vyřídí za vás. I proto je Skupina ČEZ podle údajů Operátora trhu (OTE) největším alternativním dodavatelem plynu u nás.

ČEZ nabízí několik zajímavých produktových řad pro odběr plynu. Hlavní z nich je produktová řada s názvem Comfort, díky které zákazníci ušetří na platbách za plyn a získají snadno dostupný a kvalitní zákaznický servis. Po dobu prvních 12 měsíců dodávky budou celkové platby za plyn minimálně o 5?% nižší než ceny dominantního dodavatele na daném území. ČEZ navíc garantuje, že nižší zůstanou i po celou dobu smluvního vztahu. Pokud byste chtěli ušetřit ještě víc a nemáte problém komunikovat se svým dodavatelem energií elektronicky, je pro vás jako dělaný eTarif, produktová řada, kde platby, komunikace s dodavatelem a zasílání faktur probíhají elektronicky.

Více se dozvíte na www.cez.cz/plyn

Clipboard02.jpg

Přejděte na plyn od ČEZ zde

 

 

 

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení

Články ze sekce: Tiskové zprávy