Společnost Ernst & Young pošesté mezi stovkou nejlepších zaměstnavatelů

18.02.2004 | , Finance.cz
FIRMY


Společnost Ernst & Young byla již pošesté zařazena do prestižního žebříčku stovky nejlepších zaměstnavatelů ("100 Best Companies to Work For"), který každoročně zveřejňuje časopis Fortune.

Společnost Ernst & Young byla již pošesté zařazena do prestižního žebříčku stovky nejlepších zaměstnavatelů ("100 Best Companies to Work For"), který každoročně zveřejňuje časopis Fortune. Ernst & Young je přitom jedinou poradenskou firmou z "velké čtyřky", která se letos do tohoto seznamu dostala. Velký význam práci s lidskými zdroji přikládá i česká kancelář Ernst & Young. Letos navíc plánuje rozšíření svého týmu o 50 nových zaměstnanců.

Vytváření nejlepších podmínek, které budou zaměstnance motivovat k dalšímu rozvoji jak po stránce odborné, tak osobnostní, je pro společnost Ernst & Young prioritou, na niž vynakládá významné finanční prostředky. Odráží se to i ve firemní strategii, v níž lidé zaujímají klíčové místo vedle důrazu na kvalitu a další rozvoj.

"Lidé jsou nepochybně nejcennější devizou společnosti Ernst & Young a tomu také odpovídá pozornost, kterou jim firemní strategie věnuje," říká James L. Freer, viceprezident pro lidské zdroje amerických zastoupení Ernst & Young. "Neposkytujeme našim zaměstnancům jen tradiční zaměstnanecké výhody, ale vytváříme pro ně takové pracovní podmínky, které jim umožní vybudovat si kariéru i osobní život podle svých představ. Díky naší firemní kultuře nemusí naši zaměstnanci zanedbávat ani péči o vlastní zdraví, kondici, rodinu či své veřejně prospěšné aktivity. Domníváme se, že přes uspokojování potřeb našich zaměstnanců vede cesta ke spokojeným klientům, kteří dostávají poradenské služby té nejvyšší kvality," dodal James L. Freer.

Monika Végh, personální ředitelka Ernst & Young v České republice, k tomu dodává: "Velký důraz klademe na školení našich zaměstnanců - každoročně investujeme více než 20 mil. Kč do školících programů. Věříme, že když uděláme vše pro to, abychom pomohli našim lidem růst a uspět, budou schopni odvádět tu nejlepší práci a poskytovat nejkvalitnější služby klientům." V současné době probíhá náborová kampaň mezi absolventy vysokých škol v České republice. "Tento rok máme v plánu rozšířit náš tým o 50 nových zaměstnanců. Zájemci se mohou hlásit do 15. března. Veškeré informace najdou na www.ey.com/cz," uvedla Monika Végh.

Společnost Ernst & Young se snaží budovat pracovní prostředí, které je moderní, flexibilní a oceňuje přínos každého ze zaměstnanců. O tom, že se jí to daří, nejlépe svědčí nejen její zařazení na žebříček stovky nejlepších amerických zaměstnavatelů zveřejněný časopisem Fortune, ale také na seznam 100 nejlepších podniků pro pracující matky, který sestavuje časopis Working Mother ve Spojených státech. Na tomto seznamu se Ernst & Young rovněž objevuje nepřetržitě posledních šest let, celkově na něj byl zařazen již sedmkrát. V roce 2003 navíc společnost Ernst & Young vyhrála prestižní cenu Catalyst Award, jež je každoročně udělována společnostem vytvářejícím výjimečně dobré podmínky pro pracující ženy, které díky nim úspěšně rozvíjejí svou kariéru.


Tisková zpráva: Ernst & Young

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: FIRMY