Investujte bez omezení minimální částkou

05.09.2012 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Nechcete, aby vaše peníze ležely ladem, a úroky na vkladech vám připadají nízké? Zkuste investovat on-line. Není to tak obtížné, jak se na první pohled zdá.

Investování do akcií, ale i dalších investičních nástrojů přes internet, je stále oblíbenější formou zhodnocování peněz. Ovládání internetové aplikace pro investory je stejně jednoduché jako obsluha vašeho účtu přes internetbanking. Aplikace Fio e-Broker, kterou nabízí největší internetový obchodník s cennými papíry v ČR, poskytuje funkce pro začátečníky i pokročilé; vyzkoušet si ji můžete bez peněz a bez rizika pomocí demoverze, která vám zdarma na jeden měsíc umožní on-line přístup na burzu. Můžete tak zkusit v reálném čase fiktivně investovat a pozorovat, jak se vám daří.

Při obchodování na burze sami rozhodujete, jakou investiční strategii zvolit, kam a kdy investovat. Fio banka vás neomezuje minimální částkou a pro snazší rozhodování vám nabízí kompletní zpravodajský servis, rady analytického týmu, vzorová portfolia nebo možnost konzultace s makléři.

Jak na to
Jak investování probíhá a jak získat reálný přístup na burzu? Aplikaci e-Broker si zřídíte na kterékoliv z téměř 70 poboček Fio banky po celé ČR. Investovat pak můžete přes internet, ale v případě potřeby i telefonicky nebo opět na pobočce. Nejsnazší, nejpohodlnější a nejoblíbenější způsob je však právě on-line z kteréhokoli počítače připojeného k internetu; nejen do akcií největších světových společností, ale například i do ropy nebo zlata.

Nízké poplatky
Výše poplatků ovlivňuje výsledky vašeho investování, cílem Fio banky je proto poskytovat investiční služby za co nejnižší poplatky. Stejně jako aplikace e-Broker je obchodní účet veden zdarma. Poplatky platíte pouze za realizovaný nákup nebo prodej.

Škola investování
Pokud se chcete dozvědět více o akciích i kapitálovém trhu obecně, můžete navštívit školu investování, kterou pořádá Fio banka zdarma po celé ČR. Jde o sérii bezplatných seminářů, které se konají v podvečerních hodinách a jsou určeny pro investory-začátečníky i pokročilé. Aktuální termíny naleznete zde.

Více informací naleznete na www.fio.cz.

 

 

 


Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy