Telefónica výrazně snížila paušál za volání na 749 Kč měsíčně

11.04.2013 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Telefónica výrazně snížila cenu u svých paušálních tarifů. Nabídne zákazníkům neomezené volání a SMS do všech sítí za 749 korun měsíčně. Dosud vyšel srovnatelný tarif Neon na více než dvojnásobek. Vyplývá to z informací ČTK.

 

Tarify pod označením Free nahradí řadu Neon, kterou firma přestane nabízet. Nejlevnější tarif Free O2 bude za 249 korun měsíčně nabízet neomezené volání a SMS v rámci sítě O2. Cena hovorů do ostatních sítí bude 3,50 Kč za minutu a 1,50 Kč za SMS. Prostřední Free O2 Plus bude za 499 Kč obsahovat vedle neomezeného volání SMS 120 minut hovorů do ostatních sítí a 150 MB přenesených dat. Tarif Free CZ nabídne neomezené volání a SMS do všech sítí a jeden GB dat za 749 Kč.

Nové tarify budou k dispozici všem zákazníkům, tedy i těm, kteří využívají jakoukoli z výhod smlouvy se závazkem využívání služeb, tedy například mají dotovaný mobil.

Vedle nových tarifů firma připravila nový způsob prodeje mobilních telefonů. Zruší dotace při uzavření smlouvy na dobu určitou a místo toho nabídne možnost rozložení plateb za mobil nebo tablet do měsíčních splátek. Při využití služby O2 Mobil si tarifní zákazníci vyberou výši jednorázové platby, kterou uhradí po uzavření smlouvy. Zbylá část pořizovací ceny bude bez navýšení rozložená do následujících 24 měsíců.

Autor článku

aktualita  

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK