Broker kongres navštívilo pět set finančních poradců z celé ČR

26.04.2013 | , Broker Trust
Tiskové zprávy


Hlavním tématem Broker kongresu bylo zajištění na stáří. Během jediného dne zazněla více než dvacítka přednášek a workshopů.

Ve čtvrtek 18. dubna pořádala největší a nejrychleji rostoucí brokerpoolová společnost v České republice, Broker Trust, už v pořadí pátý Broker kongres. Tradičně se konal v Kongresovém centru U Hájků na pražském Poříčí. Kongres zaplnilo na pět set finančních poradců nejen z Broker Trustu, ale i z dalších společností z celé ČR.

Ti se v přednáškách věnovaných zajištění na stáří, pojištění a investicím seznámili s nabídkami jednotlivých společností, z různých pohledů byl diskutován druhý pilíř důchodového systému, představeny byly i novinky v oblasti podpory poradců Broker Trustem.

Penzijní reforma je stále velmi horké téma, a tak hned po řediteli Broker Trustu Zdeňku Slukovi vystoupil Josef Malíř z Raiffeisen penzijní společnosti a.s. V odpoledních blocích na něj navázala řada dalších znalců důchodového systému. Zajímavým vybočením z řady finančních prezentací byla inspirativní přednáška Petera Sasína „Neúspěch neexistuje, existují jen příliš malé sny“. Podle reakcí finančních poradců se zařazení kouče a trenéra NLP Akadémie setkalo s velkým úspěchem. Celkem během jediného dne zazněla více než dvacítka prezentací.

„Zájem o kongres nás těší. Ukazuje se, že podobné akce jsou pro finanční poradce přitažlivé, zejména pro ty, kteří chtějí být úspěšní a chtějí se vzdělávat a reagovat na novinky v oboru,“ řekl Zdeněk Sluka, ředitel Broker Trustu a dodal: „právě pro takové je nabídka Broker Trustu určená. Vzdělaní a dobře informovaní poradci jsou výrazně úspěšnější, mají mnohonásobně vyšší příjmy a nabízejí lepší poradenství klientům.“

Další setkání finančních poradců z celé České republiky je připravováno na podzim.

Broker_kongres222.jpg

Pro více informací prosím kontaktujte:

Přemysl Houda, agentura DS Pelikán, t: 725 279 444, e: phouda@dspelikan.com

O Broker Trust, a.s.:
BT je největší a nejrychleji rostoucí servisní organizace (brokerpool) pro nezávislé finanční poradce a zprostředkovatele v ČR. Na trhu působí od roku 2001. Poskytuje nástroje a služby, které umožňují finančním poradcům svobodně vytvářet a rozvíjet své podnikání a nabízet kvalitní poradenství svým klientům. V současné době servisuje více než 2 000 aktivních poradců. Zázemí služeb Broker Trustu využívají stovky poradenských firem od jednotlivců až po velké síťové firmy.

Autor článku

Reklamní sdělení

Články ze sekce: Tiskové zprávy