O2 nabídne paušální tarify i na předplacené karty za 275 Kč týdně

14.05.2013 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 14. května (ČTK) - Telefónica rozšíří neomezené paušální tarify i na uživatele předplacených karet. Nabídne jim tři týdenní balíčky. Volání, SMS do všech sítí a data v objemu 750 MB budou stát 275 Kč týdně. Firma to dnes uvedla v tiskové zprávě.

Nejlevnější balíček vyjde na 100 Kč na sedm dní a obsahuje volání a SMS v rámci sítě O2. Prostřední nabídka za 225 Kč nabídne volání a SMS do všech sítí a internetové připojení s 250 MB dat.

Platnost každého balíčku bude sedm dní a po vypršení se balíček vždy automaticky obnoví. Podmínkou je dostatek kreditu.

Zájem zákazníků o tarify Free byl podle ředitele segmentu mobilních služeb Petr Matějovský vysoký. "Abychom potvrdili náš závazek, že tato nabídka je opravdu pro všechny, přinášíme ji nyní i zákazníkům s předplacenou kartou," uvedl Matějovský.

Pro volání v zahraničí mohou zákazníci využít roamingový tarif Volání bez hranic, který nabízí pro příchozí i odchozí hovory a SMS jednotnou sazbu 3,90 Kč.

Neomezené paušální tarify, které znamenaly snížení dosavadních cen o více než polovinu, firma zavedla před měsícem a ihned jí následovali konkurenti T-Mobile a Vodafone. Všichni tři operátoři tak nyní nabízejí neomezené služby za 691 až 749 Kč při podepsání úvazku na dva roky. Celkem na levnější volání za paušál přešlo přes půl milionu lidí.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK