FLEXI na Bambiriádě podpoří volnočasové aktivity dětí

20.05.2013 | , Pojišťovna České spořitelny
Tiskové zprávy


FLEXI životní pojištění od Pojišťovny České spořitelny na jubilejním 15. ročníku Bambiriády podpoří volnočasové aktivity dětí a mládeže. 

S heslem „Otevřená budoucnost“ se od 23. do 26. května 2013 představí v šesti městech naší republiky. Děti budou soutěžit o hodnotné ceny a využít mohou i speciální atrakci – obří bungee trampolínu.

„Stále více dětí denně vysedává u počítačových her nebo se jen bezcílně potuluje ulicemi. Bambiriáda rodičům ukazuje, jaké alternativy trávení volného času pro jejich děti existují,“ uvedl Petr Zapletal, generální ředitel Pojišťovny České spořitelny. „A protože FLEXI je především rodinná pojistka, také v letošním roce nechybí u představení regionálních kroužků, zájmových sdružení a spolků.“

FLEXI životní pojištění si ve dnech 23. až 26. května 2013 s sebou do pěti měst České republiky – Českých Budějovic, Chrudimi, Liberce, Ostravy a Plzně – přiveze velké trampolíny. V Praze se děti mohou těšit na obří bungee trampolínu.

Ve stánku „Kreslíme s FLEXI otevřenou budoucnost“ si děti mohou vyrobit originální karnevalovou škrabošku ve tvaru motýla. Oblečení do jednoho z pohádkových kostýmů se mohou zúčastnit soutěže o hodnotné ceny. Hlasování o nejlepší výtvor bude probíhat na www.flexi.cz/bambiriada.

Posláním Bambiriády je ukázat rodinám s dětmi alternativní způsob trávení volného času. V desítkách měst se představují různé organizace a kluby, například Junák – svaz skautů a skautek ČR, Sdružení mladých hasičů, Domy dětí a mládeže se svými kroužky nebo Český červený kříž.

 

 


Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy