Triglav pojišťovna nabízí úrazové pojištění na půl milionu korun za 1,37 Kč denně

28.05.2013 | , Triglav pojišťovna, a.s.
Tiskové zprávy


Pro své dlouhodobé klienty připravila Triglav pojišťovna nabídku úrazového pojištění s názvem Triglav Pilíř. Svým stávajícím klientům tak nabízí další pojistnou ochranu v podobě pojištění trvalých následků úrazu za 499 Kč ročně, to znamená 1,37 Kč denně. Pojistná částka může při vyplacení dosáhnout až 500 000 Kč.

Ke sjednání úrazového pojištění Triglav Pilíř není nutné vyplňovat formuláře, ani navštěvovat pobočku pojišťovny. Stačí uhradit složenku na roční platbu pojištění Triglav Pilíř, která byla stávajícím klientům Triglav pojišťovny zaslána zároveň s běžnými informacemi o pojistném na další pojistné období u vybraných produktů. Pojistky mohou využít všichni lidé ve věku od 18 do 65 let bez rozlišování mezi rizikovými skupinami zaměstnání a také bez nutnosti podstoupit zdravotní prohlídku.

Pokud těžký úraz postihne živitele, může být ekonomicky ohrožena celá rodina. Lékařská péče je sice do značné míry hrazená z veřejného pojištění, na některé léky i zdravotní pomůcky už se ale musí doplácet. Také nemocenská je o mnoho nižší než normální příjem,“ upozornil Petr Baný, generální ředitel a předseda představenstva Triglav pojišťovny. „Například léčba poškozené páteře většinou trvá déle než 12 týdnů. Zranění si navíc mohou nést postižení po zbytek života a někdy jsou proto nezbytné i stavební úpravy v domácnosti. Jen úprava koupelny pro hůře pohyblivého člověka se pohybuje v řádech desetitisíců korun. Pokud zraněný nemá sjednáno úrazové pojištění s dostatečným plněním, může se s celou rodinou dostat do finančně složité situace,“ dodal Baný.

Autor článku

 

Články ze sekce: Tiskové zprávy