Relax Mobil nabídl volání za 1,50 Kč a paušál 49,9 Kč

27.06.2013 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 27. června (ČTK) - Nový virtuální operátor Relax Mobil ode dneška nabízí volání a SMS do všech sítí za 1,50 Kč s měsíčním paušálem 49,90 Kč. Operátor bude prostřednictvím GTS využívat síť T-Mobilu. Uvedl to v dnešní tiskové zprávě.

 

Jednu minutu hovoru od 1,50 Kč nabízí i virtuální operátor Tesco Mobile držitelům zákaznických karet Tesco a na podobné úrovni nabízí služby i 99mobile. Další operátoři nabízí volání nejčastěji kolem 2,50 Kč, ale bez měsíčního paušálního poplatku. V současnosti je na trhu kolem desítky virtuálních operátorů.

"Předpokládáme, že naše tarify uvítají především studenti, rodiny s dětmi, starší lidé nebo třeba obyvatelé menších měst a vesnic, kteří si umějí vážit svých těžce vydělaných peněz. I proto například nehodláme investovat žádné astronomické částky do reklamy," uvedl generální ředitel mateřské firmy BEI Multimedia Interactive Vít Rosberg.

Zákazník bude mít smlouvu přímo se společností Relax Mobil, která má vlastní produkty a ceny, zajišťuje prodejní kanály i marketing. Ve startovní nabídce je tarif bez aktivačního poplatku a bezplatný převod telefonního čísla.

Relax Mobil je součástí nadnárodní skupiny BEI Multimedia Interactive, která provozuje mezinárodní centra sdílených služeb, poskytující komplexní provozní služby, prodejní a poprodejní péči. V České republice, Maďarsku, Polsku a na Slovensku zaměstnává skupina více než 700 lidí a v letošním roce plánuje vznik dalších 400 míst.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK