Kalouse v čele Ness Technologies nahradí Petr Jiřikovský

29.08.2013 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 29. srpna (ČTK) - Generální ředitel české pobočky Ness Technologies Mirko Kalous po osmi letech odejde z firmy. Společnost povede dosavadní šéf rozvoje podnikání Petr Jiřikovský. Ness to uvedl pro ČTK.

Jiřikovský v Ness Czech pracuje více než deset let, od roku 2006 na pozici ředitele divize Public&Communication, od letošního července pak jako šéf rozvoje podnikání s prioritou budování nových business modelů a řešení.

Ke změně dochází také na úrovni zastoupení Ness Technologies pro střední a východní Evropu. Novým Prezidentem Ness CEE se stal bývalý prezident divize společnosti Amdocs Shabtai Koren. Dosavadní Prezident Ness Europe Milan Sameš se jako člen představenstva Ness Technologies bude věnovat podpoře podnikání v západní Evropě.

Ness Technologies poskytuje komplexní IT služby především velkým firmám a státní správě. Společnost se 7000 zaměstnanci v pobočkách v Severní Americe, Evropě, Izraeli a Indii působí ve více než 20 zemích. V Česku zaměstnává tým 600 odborníků v Praze, Brně a Ostravě a loni vykázala tržby 1,5 miliardy korun.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK