Fio banka obhájila titul Bankovního inovátora s bezkontaktní kartou zdarma

11.09.2013 | , Fio banka
ÚČTY A SPOŘENÍ


Fio banka obhájila loňský titul získaný za nejlepší novinku na bankovním trhu a v ocenění Hospodářských novin Nejlepší banka 2013 se stala Bankovním inovátorem 2013. Prvenství v této kategorii získala její bezkontaktní karta zdarma.

Platební karta Fio MasterCard Debit PayPass patří mezi bezplatné služby Fio banky poskytované k účtům, jejichž vedení je rovněž zcela zdarma. Bezkontaktní technologie PayPass umožňuje klientům platit drobné částky pohodlně a rychle pouhým přiložením karty k platebnímu terminálu, kartu lze také moderně a rychle spravovat prostřednictvím aplikací Internetbanking i Smartbanking. Právě Fio Smartbanking, který byl první nativní bankovní aplikací pro smartphone v ČR,  zajistil Fio bance titul Bankovní inovátor 2012.

„Byli jsme jednou z prvních bank na českém trhu, které začaly nabízet bezkontaktní platební karty, od února letošního roku je navíc poskytujeme klientům bezplatně. Druhého titulu Bankovní inovátor v pořadí si velmi vážíme, jsme rádi, že nás veřejnost vnímá jako dynamickou banku s kvalitními, moderními službami. Děkujeme všem, kteří pro nás hlasovali,“ komentuje vítězství Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

 

 

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ