Půjčte si peníze na cokoliv za pár minut!

12.09.2013 | , Equa bank
Komerční sdělení


Úvěry a půjčky se staly nedílnou součástí našeho života. Každý měsíc splácíte své úvěry a přemýšlíte, jak ušetřit. Pokud uvažujete o půjčce, zkuste novou minutovou půjčku od Equa bank. Pokud již půjčku máte a chcete ušetřit na splátkách, nabízí Equa bank na refinancování stávajících úvěrů RePůjčku.

Minutová půjčka  Equa bank je řešením pro všechny, kteří si chtějí půjčit peníze, ale obávají se zbytečné byrokracie a následných skrytých poplatků. Stačí jediný doklad totožnosti, abyste mohli využít výhod, které tento produkt nabízí. Její poskytnutí a vedení je zdarma, úroková sazba začíná již na 7,9 %. Neúčtují se také žádné poplatky za mimořádné splátky či předčasné splacení půjčky. V případě, že budete mít možnost využít své prostředky na splacení části či celé půjčky, nemusíte se proto obávat žádných poplatků navíc.

Ušetřete si na dovolenou
Těm, kteří již nějakou půjčku mají a chtějí ušetřit na splátkách, nabízí Equa bank  RePůjčku. RePůjčka je unikátní produkt, který Vám vždy garantuje úsporu nákladů spojených s Vaším spotřebitelským úvěrem. Právě díky své unikátnosti byla RePůjčka oceněna odborníky Zlatou korunou v kategorii spotřebitelských půjček v prestižní finanční soutěži Zlatá koruna 2013. RePůjčka umožňuje refinancovat jakoukoliv stávající půjčku, tj. účelovou i neúčelovou půjčku, úvěr na auto nebo půjčku vzniklou konsolidací jiných půjček. Equa bank každému garantuje nižší náklady na půjčku. Je to proto, že u RePůjčky jsou nastaveny nižší úrokové sazby, takže celková částka splatná spotřebitelem se sníží. Klienti tak mohou ušetřit na měsíčních splátkách až 25 % při stejné době splácení. „Za ušetřené peníze si mohou dopřát například dovolenou, nebo si koupit něco do domácnosti, aniž by si na to museli znovu půjčovat,“ říká Ondřej Hák, ředitel oddělení úvěrových produktů Equa bank. 

equa_clanek.jpg

Žádné skryté poplatky
U minutové půjčky si sami volíte kolik, a kdy chcete splácet. Maximální doba splácení je 7 let. U RePůjčky si můžete dohodnout individuální dobu splácení, která Vám bude lépe vyhovovat. Doba splácení se tak může zkrátit, ale i prodloužit, podle Vašeho přání.  Obvykle mají výhodné nabídky háček v podobě skrytých poplatků. S minutovou půjčkou, ani s RePůjčkou Vás nic takového nečeká. Jejich schválení a vedení je zdarma, stejně jako mimořádné splátky či předčasné splacení, to vše je bez poplatku.

Umíme to bez zbytečné byrokracie
Vyřízení žádosti o minutovou půjčku i RePůjčku je velmi snadné. Žádost si můžete vyplnit online, nebo na pobočce Equa bank. Do minuty jste informován o schválení půjčky a o výši úspory.  U minutové půjčky i Repůjčky si můžete půjčit od 30 000 do 600 000 Kč, a to na 6 až 84 měsíců. Administrativní zátěž spojená s ukončováním úvěru u jedné banky a jeho převedením do jiné mnohé z nás odrazuje i jen od přemýšlení nad možností refinancování. Pokud se rozhodnete pro RePůjčku od Equa bank, stačí předložit smlouvu k refinancované půjčce a jeden doklad totožnosti. Equa banka pak za Vás ukončení původní půjčky a převedení půjčky  na RePůjčku vyřídí sama.

 

 

 

 

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení

Články ze sekce: Komerční sdělení