Chcete samostatný byznys s vlastní značkou?

16.09.2013 | , Broker Trust
Komerční sdělení


Přijďte na brněnský odborný seminář pro finanční poradce a nechte si poradit od špičkových lektorů.


Chcete si svou kariéru určovat sám? Přemýšlíte, jaké by to bylo mít pevně v rukou své podnikání? Rád byste inkasoval spravedlivější provize? Chcete zažívat ve světě finančního poradenství více svobody a nezávislosti?

Řada zkušenějších finančních poradců zvažuje osamostatnění se a podnikání pod svou vlastní značkou. Často si kladou otázky - jak na to, s čím začít a na co nezapomenout? S odpověďmi teď přichází seminář Založ vlastní firmu!

Co se na semináři naučíte od špičkových externích lektorů?:

- Jakou strategii si zvolit pro vlastní byznys, jak začít, na co nezapomenout? Vyplatí se mít kamennou pobočku?
- Jak na marketing? Je důležitá známá značka? Do jakých marketingových materiálů investovat? Co sociální sítě? Jak oslovit klienta?
- Jakou právní formu zvolit a na co si dát pozor?
- Jak si vybrat spolupracovníky do týmu? Jak snadno a rychle zjistit obchodní potenciál člověka?
- Jak si zajistit rychlý přístup k produktům a informacím?

Seminář Vám přinese schopnost:

- založit zdravý vlastní byznys a dlouhodobě ho rozvíjet
- vybrat si kvalitní spolupracovníky do týmu
- vydělat více peněz
- lépe se orientovat v byznyse finančního poradce

Kdo bude mezi přednášejícími:

Ing. Zdeněk Santler, MBA
Po absolvování Provozně ekonomické fakulty začal pracovat v Santii na pozici obchodního manažera. Mezi další pracovní zkušenosti například patří společnost Deloitte, kde pracoval jako Senior Consultant v oddělení Human Capital Advisory Services a ING, v níž působil jako HR manager pro obchodní službu. V únoru 2008 se vrátil do společnosti Santia na pozici výkonného ředitele. Je specialistou na nábor a retenci v obchodních sítích. V roce 2006 přivedl společně se svým týmem do obchodní služby ING 700 nových poradců pro finanční plánování s produktivní retencí přes 30%.

Ing. Zdeněk Sluka
předseda představenstva společnosti Broker Trust, a.s., největší servisní organizace pro nezávislé finanční poradce v ČR. Začínal u německých firem během studií na univerzitě v Drážďanech. V roce 1992 spoluzakládal poradenskou firmu SLON s.r.o. V roce 2001 založil Broker Trust, a.s., první společnost v ČR s modelem servisní organizace pro finanční poradce. Je akcionářem irské mateřské společnosti Sophia Kilcullen Ltd., která v ČR vlastní také poradenskou společnost Sophia Finance, s.r.o.

Jan Majer
Původní profesí novinář, pracoval jako zpravodaj v ČTK, vedl ekonomickou rubriku týdeníku Reflex, založil a vedl dva finanční weby, radil finančním institucím v oblasti mediální komunikace, stál u zrodu finančně poradenské společnosti Partners, kde působil jako ředitel PR a komunikace. Později budoval portál Psychologie.cz. Vedle práce na webu se věnuje poradenství v oblasti komunikace nebo media coachingu.

JUDr. Hana Šonková
Během své kariéry působila jako advokátka v renomovaných českých advokátních kancelářích Kříž a Bělina a Balcar, Polanský a spol., vedla právní oddělení v HYPO stavební spořitelně, a.s. Od roku 2009 má vlastní advokátní kancelář. Specializuje se na finanční právo a právní úpravu související s finančním poradenstvím. Dále poskytuje právní poradenství například v oblasti občanského práva a práva nemovitostí.

Buďte úspěšní ve světě finančního poradenství!

Kdy a kde se seminář koná?
26. září 2013 (10:00 – 14:00), Brno (26. září 2013, Brno, Výstaviště Brno, Administrativní budova, sál č. 102).

Cena?
1.490 Kč

Chcete se o semináři Založ vlastní firmu dozvědět více a přihlásit se?

Navštivte web informující o semináři: http://zalozvlastnifirmu.cz/index.php/seminar

 

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení