Fio banka má již 300.000 klientů

19.09.2013 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Česká Fio banka získala od začátku roku již téměř 75 tisíc nových klientů a jejich celkový počet přesáhl 300.000. Obhájce titulu Bankovní inovátor tak dokazuje, že moderní bankovní služby za nulové či nízké poplatky a za férových podmínek pro všechny slaví úspěch.


Fio banka navyšuje počty nově získaných klientů stále rychleji, její klientská základna v polovině září přesáhla hranici 300.000. Největšímu zájmu se tradičně těší Fio osobní účet nabízející množství moderních služeb zdarma, které jsou k dispozici stejně výhodně i pro podnikatele a firmy u podnikatelského účtu. Narůstá také počet klientů, kteří s Fio bankou samostatně investují na českých nebo světových burzách pomocí aplikace e-Broker či Smartbroker, a lidé oceňují stále více výhody Fio hypoték.

Férovou cenovou politiku a kvalitní produkty Fio banky vyzdvihuje rovněž laická i odborná veřejnost. Posledním z řady ocenění je Bankovní inovátor 2013 za bezkontaktní platební kartu, kterou Fio poskytuje k účtům zdarma. Fio banka tak obhájila loňské prvenství za Smartbanking. I nadále chce dostát obdrženému titulu a chystá řadu novinek a inovací.

„Vysoké tempo růstu počtu klientů si chceme udržet, zájem klientů je pro nás velkým oceněním i závazkem do budoucna. Pro klienty nyní zjednodušujeme smluvní dokumentaci a v pilotním provozu testujeme otevírání účtů pomocí kurýrů. Do konce roku se mohou dále těšit například na Smartbanking pro Windows Phone nebo americkou hypotéku,“ říká k tomu Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

Chcete si vyzkoušet služby Fio banky? Zjistěte více a najděte si jednu ze 72 poboček zde.

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení

Články ze sekce: Tiskové zprávy