Úspěšný investor potřebuje propracovanou strategii

24.09.2013 | , Colosseum, a.s.
Komerční sdělení


Pokud budete na trhu prodělávat peníze, tak vás před ztrátou kapitálu nezachrání ani nulové poplatky a nejrychlejší technické zázemí na světě.

Společnost Colosseum, a.s. reagovala na poptávku klientů a spustila novou službu – Automatické Investiční Strategie. Jedná se o službu typu asset management, což je správa finančních prostředků klientů. Klient si nejdříve zvolí strategii. Obchodování následně probíhá automaticky. Investor pak pravidelně dostává výpisy o uskutečněných obchodech a hodnotě majetku.

Automatické investiční strategie nabízené společností Colosseum, a.s. mají několik unikátních charakteristik:

1. Klient si může vybrat tu strategii, která je pro něj vhodná, zejména s přihlédnutím k jeho vztahu k riziku, očekávanému výnosu a finančním možnostem.

2. Ne každý může do těchto strategií investovat. V praxi nastává i taková situace, že společnost potenciálního klienta odmítne, pokud z dotazníku není zřejmé, že nabízené investiční strategie jsou pro něj vhodné na základě vyhodnocení jeho znalostí, zkušeností, požadavků a finanční situace. Uplatňujeme určitý princíp exkluzivity. Jenom spolupráce, která je postavena na společných zájmech a cílech, může být podle našeho názoru dlouhodobě přínosná pro obě strany.
 
3. Odměna společnosti je vázána na výkonnost klientského portfolia. Jinak řečeno, když klient vydělává, dostanou portfolio manažeři odměnu. Pokud je ve ztrátě, tak nárok na výkonnostní odměnu nemají. Tento prvek je férový vůči klientovi a rovněž působí motivačně pro společnost a její zaměstnance, aby nadále rozvíjeli stávající investiční strategie a vyhledávali nové.

4. Neúčtují se žádné vstupní ani výstupní poplatky. Investor může oproti jiným produktům na trhu bezplatně investici zahájit a kdykoliv si své peníze vybrat, bez jakýchkoliv sankcí.

Společnost Colosseum, a.s. si dala za cíl uvést na trh minimálně dvě nové strategie ročně. V současnosti máme v nabídce osm strategií - PEMM Trading, Mini PEMM Trading, Silver Queen, Premium Harvesting, Trender, Spread Open, Volatility Edge a Volatility Edge Mini. Takto široká nabídka různých strategií nemá na českém investičním trhu obdobu.

Clipboard02_9.jpg 

 

Strategie jsou vytvořeny na základě prověřených matematických modelů. Modely vyvíjí oddělení Asset management, ale strategie hledáme i u externích zdrojů. Autorům dokážeme nabídnout velmi zajímavé odměny za jejich nápady. Nejdůležitějším kriteriem při výběru je myšlenka. Každá strategie musí být postavena na nějakém ekonomickém nebo statistickém základu. Myšlenka je pak popsána v prospektech jednotlivých strategií, které lze nalézt zde.

Společnost Colosseum, a.s. patří mezi největší české obchodníky s cennými papíry. Udržuje si rating ČEKIA Stability Award na úrovni AAA, který mají jenom nejstabilnější firmy v České republice, a obhájila první místo v anketě Broker roku v kategorii komodity.

 

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení