Myslete už teď na zimu - Pražská plynárenská nabízí plyn levnější o 11%

14.10.2013 | , Pražská plynárenská, a.s.
Komerční sdělení


Zemní plyn na tři roky levnější o 11% mají k dispozici všechny domácnosti a maloodběratelé, odebírající zemní plyn od Pražské plynárenské. Podmínkou je pouze prodloužení  smlouvy  týkající se dodávky plynu uzavřené s touto společností.

To je dobrá zpráva, která jistě před topnou sezónou potěší všechny odběratele plynu, zejména však ty z nich,  kteří plyn využívají k topení. Například majitel běžného rodinného domku totiž díky tomu může ročně ušetřit kolem 2 500,- Kč a v případě rodinného domu vícegeneračního se  roční  úspora může pohybovat až kolem 3 500 ,- Kč.

Nabídka Pražské plynárenské je k dispozici pro všechny její zákazníky, tedy i ty, kteří aktuálně čerpají jiný její zvýhodněný cenový produkt, ale novou nabídku společnosti shledají atraktivnější. „Stačí, když zákazník  uzavře  příslušný dodatek ke smlouvě, díky kterému od určitého data získá plyn levnější o 11% oproti běžné ceně a tím bude zároveň ukončena platnost jeho dříve čerpaného cenového produktu“, uvedl v této souvislosti mluvčí společnosti Miroslav Vránek . 

ppes.jpg

Levnější plyn si klienti Pražské plynárenské mohou jednoduše vyřídit ZDE nebo v rámci obchodních kanceláří společnosti.

Není to zdaleka poprvé, kdy Pražská plynárenská přináší svým zákazníkům zajímavé cenové zvýhodnění. „Chtěli jsme tím našim zákazníkům zejména ulevit v zimní topné sezoně, kdy je z celého roku spotřeba plynu největší“, doplnil Miroslav Vránek. Zmínit lze dále slevy pro držitele průkazu ZTP-P nebo zvýhodnění pro rodiny s malými dětmi.

Aktuálně nabízenou slevu 11% společnost poskytuje z neregulované  tzv.  komoditní složky ceny zemního plynu, netýká se tak  tzv. distribuční složku ceny, protože ta je zcela regulována státem.

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení