Internetové obchodní centrum na Finance.cz by mělo přinést nejen zisky, ale i práci finančním poradcům

19.11.2001 | , Finance.cz
Press centrum


Nejnovější trend v prorůstání on-line a off-line aktivit, který by měl přinést nejen zisk, ale i nová pracovní místa, potvrzuje nové prodejní centrum serveru Finance.cz. To nabízí prodej finančních produktů a nezávislé poradenství prostřednictvím internetu, telefonu nebo návštěvy nezávislého poradce. Provozovatelé centra předpokládají, že příjmy z centra budou v příštím roce tvořit minimálně 20 % celkových příjmů finančního portálu Finance.cz a že prodejní centrum přinese také nová místa pro klasické finanční poradce. Prodejní centrum bylo spuštěno právě dnes a lze jej nalézt na adrese http://prodej.finance.cz.

Prodejní centrum nabízí na jednom místě možnost sjednání finančních produktů od největších finančních ústavů v Čechách. Mezi vlastnosti obchodního centra patří velmi jednoduché ovládání, přehlednost, možnost sjednání za výhodnou cenu nebo sledování, v jakém stavu je žádost o uzavření smlouvy. Provozovatelé si zakládají zejména na tom, že se zákazník před nákupem může poradit s nezávislým finančním odborníkem. Radu zákazník může obdržet prostřednictvím telefonu, ICQ anebo jej finanční poradce může navštívit přímo doma a navrhnout mu nejvhodnější produkt či kroky při optimalizaci produktů, které má zákazník již sjednány. Obchodní centrum je rozděleno na několik specializovaných sekcí – stavební spoření, penzijní připojištění, životní pojištění, hypotéční úvěry, cestovní pojištění, povinné ručení a osobní poradenství.

K neinternetovým finančním aktivitám využívají provozovatelé prodejního centra celorepublikovou síť nezávislých finančních poradců brněnské společnosti FiM-finanční marketing. FiM – finanční marketing se specializuje na nezávislé finanční poradenství a osobní finanční plánování. Je zakládajícím a řádným členem Komory finančních poradců.

,,Internet není samospasitelný, proto jsme se rozhodli nabídnout zákazníkům více forem komunikace. Zákazník se u nás může poradit nebo zakoupit například stavební spoření prostřednictvím internetu, telefonu ale i prostřednictvím nezávislého poradce, který za ním může přijít až domů “, říká Ing. Pavel Manhalter, výkonný ředitel Finance.EU a pokračuje ,, Očekáváme, že díky těmto možnostem příjmy z prodejního centra budou v příštím roce tvořit minimálně 20 % našich celkových příjmů. Navíc se domníváme, že tím zajistíme i práci pro klasické osobní poradce“.

Více informací :

Ing. Pavel Manhalter, výkonný ředitel FINANCE.EU, manhalter@finance.cz, 05 /44423711

O firmě :

www.finance.cz Nezávislý finanční server, který byl spuštěn v roce 1997. Server nabízí nejen informační podporu, ale též prodej finančních produktů. V říjnu 2001 zaznamenal server www.finance.cz dle výsledků nezávislého šetření návštěvnosti webových stránek Taylor Sofres Factum 29 868 IP adres a 1 048 594 shlédnutých stran.

FINANCE.EU V říjnu 2000 byla založena společnost FINANCE.EU, a.s. V této společnosti jsou podílníky švýcarský investor Martin Saidler, Ing. Marek Polan a Ing. Michal Pyšík. Martin Saidler vlastní 25% podíl, čeští majitelé polovinu zbylé části. Součástí FINANCE.EU jsou dceřinné společnosti FiM-finanční marketing, s.r.o., RoFis, s.r.o., Financie.sk, s.r.o..

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Press centrum