Internetové firmy začínají poskytovat své know-how klasickým firmám<P>

18.12.2001 | , Finance.cz
Press centrum


Rádio Impuls dnes zprovoznilo na svých webových stránkách novou finanční sekci, která se nachází na adrese http://finance.impuls.cz/ a kterou pro ni připravil nezávislý finanční portál www.finance.cz. Provozovatelé serveru se domnívají, že tento trend bude pokračovat s tím, jak jednotlivé firmy začnou přesouvat komunikaci s partnery a zákazníky na internet.

Finance.cz provozují svůj server již pátým rokem a proto mohou poskytnout bohaté zkušenosti z této oblasti. Naopak rádio Impuls začalo se svými posluchači intenzivně komunikovat i prostřednictvím internetu během minulého roku. Společnými silami vytvořili oba partneři finanční sekci, která se zaměřuje především na aktuální zpravodajství a především na praktické tipy a rady posluchačům. Na stránku a vybrané zajímavé sekce či články bude denně rádio Impuls upozorňovat ve svém vysílání.

,,Specializované internetové firmy, které mají bohaté zkušenosti ve své oblasti, začínají tyto zkušenosti nabízet klasickým kamenným firmám. Pro obě strany je to velmi výhodné, jelikož zadavatel tímto získá špičkovou sekci ve svých stránkách a internetová firma může posílit dobré jméno nebo svoji návštěvnost. Tento trend bude pravděpodobně pokračovat se stále větší intenzitou“ říká Ing. Pavel Manhalter, výkonný ředitel Finance.EU, společnosti, provozující Finance.cz.

,,Rádio Impuls je svým zaměřením informační rádio a proto je přirozené, že ve spolupráci se sesterskou společností NetImpuls se snaží všechny zajímavé informace přesunout na web. Udržování a aktualizace těchto specializovaných stránek je velmi náročná a proto jsme zvolili Finance.cz jako dodavatele těchto dat“ říká k nové spolupráci Jan Sládek, ředitel společnosti NetImpuls.

Více informací : Ing. Pavel Manhalter, výkonný ředitel FINANCE.EU, manhalter@finance.cz, 05/44423711

www.finance.cz//Nezávislý finanční server, který byl spuštěn v roce 1997. Server nabízí nejen informační podporu, ale též prodej finančních produktů. V říjnu 2001 zaznamenal server www.finance.cz dle výsledků nezávislého šetření návštěvnosti webových stránek Taylor Sofres Factum 29 868 IP adres (dá se přirovnat k počtu čtenářů) a 1 048 594 shlédnutých stran (dá se vzdáleně přirovnat k nákladu tištěného média).

FINANCE.EU//V říjnu 2000 byla založena společnost FINANCE.EU, a.s. V této společnosti jsou podílníky švýcarský investor Martin Saidler, Ing. Marek Polan a Ing. Michal Pyšík. Martin Saidler vlastní 25% podíl, čeští majitelé polovinu zbylé části. Součástí FINANCE.EU jsou dceřinné společnosti FiM-finanční marketing, s.r.o., RoFis, s.r.o., Financie.sk, s.r.o..

Autor článku


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Press centrum