Finance.cz hledají svůj slogan

23.05.2002 | , Finance.cz
Press centrum


Server www.finance.cz vyhlásil soutěž o nejvýstižnější slogan. Návštěvníci serveru mohou ode dneška posílat prostřednictvím adresy http://www.finance.cz/home/slogan/ do redakce své nápady na slogan. Po skončení soutěže vybere porota serveru ten nejlepší a jeho autora odmění částkou 5.000 Kč. Cílem této soutěže je najít slogan, motto, které by vystihovalo podstatu tohoto finančního portálu, přispělo ke zvýšení povědomí o něm a posílilo loajalitu uživatelů Finance.cz.

Soutěž bude probíhat do 16. 6. 2002. Jednotlivé nápady bude hodnotit management společnosti Finance.EU. Hlavními kritérii budou originalita, jednoduchost a především výstižnost, jak slogan charakterizuje podstatu služeb serveru.

„Hledáme slogan, který nás bude navenek reprezentovat“ říká Ing. Pavel Manhalter, výkonný ředitel Finance.CZ a dodává „Zajímá nás, jak jsou naši návštěvníci tvořiví. Nabídli jsme jim tedy možnost stát se na chvilku marketingovým kreativcem. Autor nejlepšího sloganu bude odpovídajícím způsobem odměněn.“

Více informací: Ing. Pavel Manhalter, výkonný ředitel, Telefon: Finance.cz, +420–5-44423715, Email: manhalter@finance.cz

www.finance.cz Nezávislý finanční server, který byl spuštěn v roce 1997. Server nabízí nejen informační podporu, ale též prodej finančních produktů. V únoru 2002 zaznamenal server www.finance.cz dle výsledků nezávislého šetření návštěvnosti webových stránek Taylor Sofres Factum 33 556 IP adres (dá se přirovnat k počtu čtenářů) a 718 337 shlédnutých stran (dá se vzdáleně přirovnat k nákladu tištěného média).

FINANCE.EU V říjnu 2000 byla založena společnost FINANCE.EU, a.s. V této společnosti jsou podílníky švýcarský investor Martin Saidler, Ing. Marek Polan a Ing. Michal Pyšík. Martin Saidler vlastní 25% podíl, čeští majitelé polovinu zbylé části. Součástí FINANCE.EU jsou dceřinné společnosti FINANCE.CZ, s.r.o. a FiM-finanční marketing, s.r.o., RoFis, s.r.o., Financie.sk, s.r.o., Fintest.cz, s.r.o. a Finprofit, s.r.o. Společnost FINANCE.EU, a.s. chce realizovat během roku 2001 primární emisi na frankfurtské burze.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Press centrum