Finance.cz našly svůj slogan

04.07.2002 | , Finance.cz
Press centrum


V těchto dnech proběhlo vyhodnocení soutěže serveru Finance.cz o nejlepší slogan, která probíhala od 15.5.2002 do 16.6.2002. Cílem této soutěže bylo nalézt nový slogan pro server www.finance.cz, který bude server výstižně charakterizovat. Vítězným sloganem, se kterým se budou dále návštěvníci serveru setkávat, se stal slogan „Poznejte hodnotu informace“.

Tento slogan vybrali zástupci serveru především pro jeho jednoduchost a snadnou zapamatovatelnost. Uživatelé serveru Finance.cz překvapili vyhlašovatele soutěže svým zájmem i svoji tvořivostí. Do soutěže se přihlásilo 682 účastníků s více než sedmi sty slogany. Autorem vítězného sloganu je Petr Zenko ze Severních Čech, kterému náleží finanční odměna ve výši 5 000 Kč. Slogan bude provázet návštěvníky nejen na webových stránkách Finance.cz, ale i obchodních a marketingových tiskovinách.

Více informací: Ing. Pavel Manhalter, výkonný ředitel, Telefon: Finance.cz, +420–5-44423715, Email: manhalter@finance.cz

www.finance.cz Nezávislý finanční server, který byl spuštěn v roce 1997. Server nabízí nejen informační podporu, ale též prodej finančních produktů. V dubnu 2002 zaznamenal server www.finance.cz dle výsledků nezávislého šetření návštěvnosti webových stránek Taylor Sofres Factum 33 556 IP adres (dá se přirovnat k počtu čtenářů) a 718 337 shlédnutých stran (dá se vzdáleně přirovnat k nákladu tištěného média).

FINANCE.EU V říjnu 2000 byla založena společnost FINANCE.EU, a.s. V této společnosti jsou podílníky švýcarský investor Martin Saidler, Ing. Marek Polan a Ing. Michal Pyšík. Martin Saidler vlastní 25% podíl, čeští majitelé polovinu zbylé části. Součástí FINANCE.EU jsou dceřinné společnosti FINANCE.CZ, s.r.o. a FiM-finanční marketing, s.r.o., RoFis, s.r.o., Financie.sk, s.r.o., Fintest.cz, s.r.o. a Finprofit, s.r.o. Společnost FINANCE.EU, a.s. chce realizovat během roku 2001 primární emisi na frankfurtské burze.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Press centrum