Fio banka nabízí otevření účtu kdekoliv v ČR prostřednictvím kurýra

11.11.2013 | , Fio banka
Komerční sdělení


Fio banka nově nabízí otevření osobního účtu z jakéhokoliv místa v ČR bez nutnosti osobní návštěvy pobočky nebo posílání smlouvy poštou, a to s využitím kurýra.

Fio osobní účet je nyní možné otevřít plně z pohodlí domova nebo kanceláře. Po vyplnění krátké on-line žádosti na webu banky, k níž stačí doklad totožnosti, mobil a e-mail, zavolá zájemci kurýr, který mu přiveze smlouvu na zvolené místo. Brzy po podepsání smlouvy má nový klient k dispozici internetbanking, v němž může spravovat své finance, aktivovat si smartbanking nebo zažádat o platební kartu. Otevření účtu pomocí kurýra je zdarma, stejně jako běžné bankovní služby poskytované Fio bankou.

Se zavedením služby kurýra dochází ke dvěma vylepšením - na stránkách Fio banky je k dispozici uživatelsky přívětivější on-line formulář pro otevření účtů a klienti podepisují zjednodušenou smluvní dokumentaci, která nově čítá pouhý jeden list A4. On-line lze založit běžné osobní účty vedené v českých korunách, majitelem účtu musí být plnoletý občan ČR, který u Fio dosud nemá otevřený jiný účet. Klienti si kromě kurýrní služby stále mohou zvolit také založení účtu poštou nebo podepsání žádosti na jedné ze 72 poboček.

Založte si i vy účet bez poplatků.

 

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení