Nenechte si ujít nejnovější číslo Investičního magazínu!

05.12.2013 | , Impax media
Komerční sdělení


V listopadovém čísle Investičního magazínu Vám netradičně přinášíme dvojrozhovor, ve kterém prozradí hojně citovaní analytici - ředitelka společnosti Next Finance Markéta Šichtařová a hlavní ekonom Next Finance - jakým investičním radám byste se měli vyhnout a naopak doporučí, čemu je dobré v příštím roce věnovat pozornost.

Zajímá Vás, co říkají na rekordně vysoké ceny vyspělých akciových trhů medvědi a býci a jaké jsou varovné signály, které nelze přehlížet? Investiční magazín Vám přináší pět důvodů, proč může prasknout akciová bublina.

Miroslav Plojhar, stratég oddělení treasury v České spořitelně, přirovnává finanční trhy ke koledujícím dětem o Halloweenu. Pokud Vás toto přirovnání zaujalo, můžete si o něm více přečíst v rubrice Ekonomika v článku „Halloween na trzích: Investoři jsou závislí na sladkostech“.

Pro investiční začátečníky přinášíme ve spolupráci s lektorem finanční gramotnosti Ing. Miroslavem Škvárou užitečnou dvoustranu „Svět bydlení“ se základními informacemi a pojmy týkající se stavebního spoření.

Za celý tým Investičního magazínu Vám přejeme investičně inspirativní čtení!

 

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení