Fio banka nově poskytuje americké hypotéky

08.01.2014 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Nový úvěrový produkt americká hypotéka umožňuje fyzickým osobám i podnikatelům získat peníze prakticky na cokoliv.

Americká hypotéka Fio banky je úvěr ve výši 300 tisíc až 7 milionů korun, který umožňuje financovat jakékoliv potřeby a je zajištěný zástavním právem k nemovitosti. Stejně jako u normálních hypoték ani zde Fio banka nemá žádné poplatky za posouzení či poskytnutí úvěru ani za vedení úvěrového účtu. Americkou hypotéku lze využít ve dvou formách – jako čistě neúčelovou, nebo účelovou, která je oproti neúčelové zvýhodněna na úrokové sazbě. Účelová americká hypotéka je určena k financování potřeb souvisejících s bydlením, na které však nelze použít běžnou hypotéku, například na koupi garáže, refinancování vlastních zdrojů apod.

Fio americkou hypotéku mohou získat fyzické osoby i fyzické osoby - podnikatelé. Úvěr je poskytován do 70 % hodnoty nemovitosti se splatností 5 - 20 let, s fixní nebo variabilní sazbou dle volby klienta. Výši úroku si mohou zájemci jednoduše spočítat na webové kalkulačce, kde mohou na sebe rovněž zanechat kontakt a pracovníci banky s nimi začnou řešit jejich žádost. Další možností je přímo kontaktovat hypoteční specialisty, jejichž seznam je také k dispozici na internetových stránkách banky.

"Spuštěním amerických hypoték chceme rozšířit nabídku našich úvěrových produktů. Věříme, že nový typ úvěru ocení nejen spotřebitelé, kteří potřebují peníze na hůře financovatelné účely, ale i podnikatelé, kteří mohou získané prostředky využít pro svou obchodní činnost,“ říká k tomu Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy