Fio banka začala vydávat vlastní platební karty Visa

10.02.2014 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Fio banka zahajuje vydávání debetních platebních karet Visa, ode dneška tak nabízí produkty obou největších světových karetních asociací.

Klienti Fio banky mohou nově ke svým účtům získat platební karty Visa Classic, Visa Business a Visa Gold vybavené technologií bezkontaktního placení payWave. Visa Classic payWave je k dispozici za jednorázový poplatek při vydání ve výši 150 Kč a její vedení je zdarma. Business kartu získají klienti za 110 Kč a zlatou za 275 Kč měsíčně, přičemž u karty Visa Gold payWave je automaticky v ceně zahrnuto pojištění právní ochrany řidiče se širokým pokrytím užitečných služeb a cestovní pojištění ve variantě Gold s limitem pojistného plnění ve výši 4 milionů korun na jednu pojistnou událost. Žádost o karty Visa Classic je možné jednoduše a rychle podat v internetovém bankovnictví.

"Jsme rádi, že můžeme klientům k jejich účtům nabídnout karty obou největších karetních asociací a dát jim možnost výběru či využití kombinace karet pro dosažení co nejširší akceptovatelnosti,“ říká k tomu Jiří Vodička, ředitel pro strategii a marketing Fio banky.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy