Miha Vittori byl jmenován novým předsedou představenstva Triglav pojišťovny

11.02.2014 | , Triglav pojišťovna, a.s.
Tiskové zprávy


Triglav pojišťovna, součást Skupiny Triglav, má od 5. února 2014 nového předsedu představenstva. Byl jím jmenován Miha Vittori, který ve společnosti doposud působil na pozici místopředsedy představenstva. Vittori ve funkci vystřídal dosavadního předsedu představenstva a generálního ředitele Petra Baného.

Rok 2014 bude obdobím, ve kterém se musíme vyrovnat s implementací změn plynoucích z nového občanského zákoníku. Ve své nové funkci se chci proto především soustředit na stabilitu obchodních procesů společnosti,“ vyzdvihl svůj hlavní cíl pro funkční období Miha Vittori, nový předseda představenstva Triglav pojišťovny. „Mezi mé další cíle patří samozřejmě profitabilita, ale také orientace na klienta a optimalizace v oblastech nákladů a lidských zdrojů,“ dodal Vittori s tím, že nezapomíná na zásadu dosáhnout stanovených strategických cílů a co nejvyšší hodnoty pro akcionáře.

Vittori pracuje pro Skupinu Triglav přes 15 let. Začínal jako upisovatel majetkového pojištění v mateřské společnosti Zavarovalnica Triglav. Poté se věnoval kontrolingu v Triglav Int., kde získal bohaté zkušenosti se správou dceřiných společností Skupiny Triglav. S českým pojistným trhem se seznámil ve funkci regionálního manažera, kterou zastával v posledních několika letech. Od roku 2012 pak Vittori působil v představenstvu Triglav pojišťovny, nejprve jako člen, později ve funkci místopředsedy představenstva.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy