Pražská pobočka CA Technologies nabere letos 100 lidí

12.02.2014 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 12. února (ČTK) - Česká pobočka softwarové společnosti CA Technologies chce do svého pražského týmu nabrat téměř 100 lidí. Rozroste se tak zhruba o třetinu. Uvedla to v tiskové zprávě. Společnost plánuje přijmout jak zkušené softwarové vývojáře, tak čerstvé absolventy. Náborová kampaň, která startuje v těchto dnech, potrvá celý letošní rok, její stěžejní část v prvním pololetí.

"Asi 40 nových pozic je otevřeno pro zkušené softwarové specialisty, kteří se stanou součástí týmů vyvíjejících produkt CA Application Performance Management (CA APM)," uvedl viceprezident CA Technologies pro vývoj softwaru Eduard Kunce. Firma chce rovněž zaměstnat zhruba 30 čerstvých absolventů vysokých škol technického zaměření a dvě desítky konzultantů.

Cílem CA je vybudovat z pražské pobočky jedno z největších světových vývojových center CA Technologies. Pobočka byla založena v roce 2005, kdy měla osm zaměstnanců. Od té doby se stala největším vývojovým centrem CA Technologies v Evropě a v současnosti zaměstnává přibližně 350 zaměstnanců. Pražské pracoviště je šestou největší pobočkou CA.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK