Až 250 tisíc korun. Tolik lze dnes ušetřit porovnáním nabídky všech hypotečních bank

27.03.2014 | , Gepard Finance
BYDLENÍ


V létě minulého roku dosáhly úrokové sazby hypoték historického minima. I v jarních měsících letošního roku je však možné získat hypotéku s velmi nízkou sazbou. Pokud navíc lidé využijí moderních služeb pro porovnání nabídky všech bank, mohou na úrokové sazbě ušetřit v průměru 0,5 %.

Úrokové sazby hypoték nabraly po mírném růstu z konce loňského roku opět klesající trend. Klienti Gepard Finance mohou dosáhnout na sazby začínající již na 2,59 %. „Těžíme zejména ze silné pozice společnosti na trhu, z našich vyjednávacích schopností v bankách a efektivního servisu,“ uvádí Jan Kruntorád, předseda představenstva společnosti Gepard Finance. „Neméně důležité jsou pak i úzké vztahy s realitními a developerskými společnostmi, díky nimž je nákup nové nemovitosti a její financování hypotékou velmi komfortní záležitostí,“ dodává Jan Kruntorád.

Výjimečná pozice Gepard Finance v kombinaci s jedinečným servisem a péčí o klienta může oproti standardním nabídkám přinést úsporu na každé splátce i tisíce korun. U nejvýhodnějších hypoték je totiž možné sazbu srazit v průměru o 0,5 %. U třímilionového úvěru to během 25 let splatnosti dělá úsporu až 250 000 korun. „Nejde ale jen o to, zda má hypotéka nejnižší úrokovou sazbu. Hypotéka musí také odpovídat klientovým potřebám a možnostem. Gepard Finance garantuje výběr opravdu nejlepší hypotéky na trhu. Zaručuje tedy profesionalitu a odbornost při zvládnutí veškeré administrativy,“ upozorňuje Jan Kruntorád.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: BYDLENÍ