Centrum po čtyřech letech opustí šéf Andreas Demuth

22.04.2014 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 22. dubna (ČTK) - Na konci dubna odejde z funkce generálního ředitele internetové firmy Centrum Holdings Andreas Demuth. V čele společnosti, která provozuje mimo jiné portál Centrum.cz a zpravodajský web Aktuálně.cz, stál 4,5 roku. Jeho nástupce firma, kterou loni získalo vydavatelství Economia, neoznámila. Integrace Centrum Holdings do Economie by měla skončit letos v létě.

Odchod Demutha byl podle zástupců Centrum Holdings plánovaný. "Odcházím s dobrým pocitem, že Centrum Holdings je na dobré cestě, má schopné lidi a podniká správné kroky pro další zlepšení svého podnikání a směrem k fúzi se společností Economia. Samozřejmě jsem velmi rád, že po náročnějším období v minulosti dokázalo Centrum Holdings v roce 2013 vykázat pozitivní (provozní zisk) EBITDA," uvedl Demuth.

Centrum Holdings je od loňského června dceřinou společností Economie. Provozuje služby Centrum.cz, Atlas.cz, email, Aktuálně.cz, Žena.cz, Najisto.cz nebo Stahuj.cz, které využívají více než tři miliony uživatelů každý měsíc. Společnost je druhým největším poskytovatelem prostoru pro online reklamu v České republice.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK