Online banka Zuno garantuje nejvýhodnější půjčku na trhu

20.05.2014 | , ZUNO Bank
Komerční sdělení


Online banka Zuno nabízí úrokové sazby na půjčku začínající na 6,9 % a garantuje nejvýhodnější nabídku. Pokud totiž klientovi jiná banka poskytne lepší podmínky, Zuno připraví ještě výhodnější nabídku.

Když tak neučiní, nabídne klientovi 2 000 Kč jako bolestné. Týká se to půjček nad 50 000 Kč. Pokud má klient schválenou půjčku od Zuno, ale myslí si, že jiná banka mu schválí úvěr s nižší úrokovou sazbou, stačí poslat smlouvu o tomto úvěru spolu se svým klientským číslem a Zuno mu spočítá lepší nabídku.

\\skvmsfps01\redirect\ridb10873\Desktop\ZUNO Bank\PR články\PUJ_CZ.png 

 

Jak vypadá půjčka v Zuno

• Bez ručitele až do výše 500 000 Kč na cokoli

• Délka splácení 6 až 72 měsíců

• Žádný poplatek za poskytnutí úvěru

• Žádný poplatek za běžný účet

Možnost získat výhodnější podmínky platí i v případě, že klient už má úvěr v jiné bance. Refinancovat tak může účelový i bezúčelový úvěr, kreditní kartu nebo povolené přečerpání. V Zuno můžou lidé refinancovat až 10 úvěrů najednou.

Online banky mají nejvýhodnější produkty

Mnozí Češi setrvávají v nevýhodných úvěrech. Nové půjčky jsou většinou výhodnější díky aktuálně nízké úrokové sazbě.

U půjček je potřeba sledovat RPSN, tedy roční průměrnou sazbu nákladů, která představuj celkovou sumu, kterou zákazník zaplatí, a dát si pozor na skryté poplatky a podmínky. Například právě online banky poskytují výhodné půjčky bez nepříjemných překvapení. Podmínky by se přitom neměly měnit po celou dobu splácení.

Banky se samozřejmě předhánějí v nejlepších nabídkách, což je dobře zejména pro zákazníky. Všechno se dá přitom zařídit rychle a online přímo z gauče.

 

 

 

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení

Články ze sekce: Komerční sdělení