FLEXI životní pojištění získalo šestou Zlatou korunu

11.06.2014 | , Pojišťovna České spořitelny
Tiskové zprávy


Pojišťovna České spořitelny ovládla kategorii Životní pojištění roku v soutěži Zlatá koruna. Získala hned dvě prestižní ocenění: Produkt FLEXI životní pojištění si již pošesté za sebou odnesl zlatou medaili, dětské pojištění FLEXI životní pojištění – JUNIOR obsadilo bronzovou příčku. Pojišťovna navázala na loňský úspěch. Ocenění převzal 10. června Petr Zapletal, generální ředitel Pojišťovny České spořitelny. FLEXI je na trhu již 13 let a k dnešnímu dni ho má sjednáno více než 1 milion klientů.

„Když jsem loni přebíral dvě ocenění, přál jsem si, abychom si pro ně mohli přijít i další rok. A je to tady. Mezi silnými konkurenty jsme obhájili své vůdčí postavení na trhu životního pojištění. Je to velký úspěch, za který vděčíme hlavně našim zaměstnancům. Těm, kteří FLEXI životnímu pojištění vdechují život, i těm, kteří poskytují kvalitní servis klientům i obchodním partnerům,“ uvedl Petr Zapletal. „I v dalším období se chceme držet naší strategie: Upozorňovat na vážné životní situace a být otevření a féroví ke klientovi.“

FLEXI životní pojištění se v soutěži Zlatá koruna na nejvyšší stupeň vítězů postavilo již pošesté za sebou. V kategorii Životní pojištění roku bylo oceněno jako nejlepší finanční produkt na trhu, FLEXI životní pojištění - JUNIOR získalo ve stejné kategorii třetí místo. K získaným oceněním pravděpodobně přispěly také inovace produktu, například nastavení libovolných pojistných částek a rizik u dětí, doplnění progresivního plnění u denního odškodného, nebo možnost kdykoliv vybrat mimořádný vklad na smlouvu. 

FLEXI životní pojištění odměňuje klienty bonusem za věrnost a za bezškodní průběh nebo pojištěním rizikových rekreačních sportů. Až na 30 dnů v roce zdarma pojistí sportovní aktivity, které jsou obvykle u životního pojištění ve výlukách (například horolezectví, bungee jumping či potápění). Pojištění se dokáže přizpůsobit aktuálním životním potřebám klientů a umožňuje jim průběžně měnit parametry smlouvy. 

Soutěž Zlatá koruna, která hodnotí finanční produkty na českém trhu, letos proběhla již podvanácté. Finanční akademie, složená z více jak tří set ekonomických odborníků a publicistů, zaručuje nezávislé hodnocení, které je pro veřejnost zárukou kvality oceněných produktů.

 

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy