Je už v soutěži XTB Trading Cup jasné, kdo vyhraje?

16.10.2014 | , X-Trade Brokers
Komerční sdělení


Soutěž XTB Trading Cup začala teprve 5. října a my už možná známe vítěze.

Na prvním místě se od minulého týdne drží soutěžící ze Španělska s přezdívkou pepin22. Na předních příčkách jsou spolu s ním další dva obchodníci, s přezdívkami tomasz a kris, kteří od minulého týdne zaznamenali také velmi zajímavé zhodnocení. Hlavní cenu nakonec vyhraje pouze jeden. Stále je ale ještě dost času, abyste se majitelem nového vozu stali třeba právě Vy. 

Jaké jsou ceny?

Celkově nejlepší trader odjede osobním vozem Porsche Cayman. Vítěz národního kola v každé zemi získá  Samsung Galaxy S5 16GB. Kromě toho budou každý den odměněni 3 nejlepší obchodníci přístroji Samsung. Aktuální výherce najdete na tradingcup.xtb.cz

1_Vyhraj_Porsche_cz

Jaké je aktuální pořadí? 

Pohled na tabulku potvrzuje prvenství soutěžícího ze Španělska. V investičních soutěžích se doporučuje více riskovat, abychom v krátké době dosáhli vysokého zhodnocení. Uvidíme, jak se strategie současného lídra rankingové tabulky vyplatí a zda si udrží náskok až do konce soutěže.

 V národním kole je zatím nejlepší soutěžící s přezdívkou janmanas, který dokázal svůj počáteční kapitál zhodnotit na 923,51 %. Na týden obchodování to vůbec není špatné. 

2_Poradi_cz 3_Top_obchodnici_cz

 Co se obchoduje nejvíce?

Mezi obchodovanými instrumenty vede jednoznačně eurodolar, těsně následovaný německým indexem DAX a nechybí ani zlato, dolarjen či librajen. Výběr instrumentů v soutěži odpovídá běžným zvyklostem intradenních obchodníků a potvrzuje i statistiky nejlepších obchodů XTB.

Nejúspěšnější obchod se zhodnocením investovaného kapitálu 454,5 % proběhl na DAXu. Poměr nákupních a prodejních příkazů je vyvážený. U měnového páru libradolar je viditelný sklon k longu, tj. otevírání nákupních pozic, značící důvěru obchodníků v posilování britské libry vůči americkému dolaru.  

4_Nejvice_obchodovane_instrumenty_cz 5_Top_5_obchodu_cz 6_Trzni_sentiment_cz

Celkově bylo realizováno již více než 325 000 obchodů a do soutěže se zapojilo více než 20 % žen. Bude i zde platit tvrzení, že ženy jsou v tradingu lepší, protože umí lépe pracovat se svou psychikou? To se dozvíme až 31. 10., kdy soutěž skončí. 

7_Pocet_obchodu_celkem_cz 8_Obchody_na_souteziciho_cz

V které zemi v Evropě mají nejúspěšnější obchodníky? 

Soutěž XTB Trading Cup probíhá současně v 10 evropských zemích a soutěžící z České republiky se zatím drží na 6. místě.

9_Top_zeme_cz

Jak na tom právě jste Vy? 

Své aktuální pořadí zjistíte na tradingcup.xtb.cz/rankings

Pokud ještě nehrajete, je spousta času se zaregistrovat, bojovat o denní výhry a pokusit se vyhrát hlavní cenu Porsche Cayman. Soutěž končí 31. 10. 2014. 

10_Zaregistrovat_cz

Držíme palce všem soutěžícím! 

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení