Půjčka ProBydlení do 500 tisíc korun bez zajištění

27.10.2014 | , Wüstenrot
Komerční sdělení


Nová Půjčka ProBydlení od Wüstenrotu přijde vhod při větší rekonstrukci bydlení i při dodělávkách na míru. Do konce roku je poskytována bez poplatků.

Půjčka ProBydlení do 500 tisíc korun bez zajištění 

Nová Půjčka ProBydlení od Wüstenrotu přijde vhod při větší rekonstrukci bydlení i při dodělávkách na míru. Do konce roku je poskytována bez poplatků. Klient může navíc získat státní podporu stavebního spoření až 2000 korun ročně. 

Od kuchyňské linky až po pořízení družstevního bytu

Půjčka ProBydlení je poskytována až na 500 tisíc korun bez zajištění. Výhodná je tak na financování větších oprav a rekonstrukcí nájemního, družstevního i vlastního bytu. Použít ji lze také na drobnější úpravy, jako je pořízení a montáž vestavěných skříní či kuchyňské linky se spotřebiči. V kombinaci s hypotékou přijde vhod na dofinancování investičního záměru. Na koupi družstevního bytu nabízí Wüstenrot Půjčku ProBydlení bez zajištění zástavním právem k nemovitosti ve výši až 2 miliony korun. 

Finance.P__j__ka_480x300_d__vka


Novinkou je volitelná doba splatnosti

Novinkou Půjčky ProBydlení je volitelná doba splatnosti, u rychlejší varianty je to 6 nebo 8 let, u pomalejší varianty pak 12, 14 nebo18 let. Výhodou tohoto úvěru je stále stejná výše měsíční splátky. Klient si tak podle svých finančních možností vybere, kolik chce měsíčně platit a podle toho se určí doba splácení.

Bez poplatků a do 24 hodin
Klienti, kteří si do konce letošního roku uzavřou smlouvu o stavebním spoření a požádají k ní o Půjčku ProBydlení, neplatí žádné poplatky.  
Díky novému způsobu elektronického zpracování jsou úvěry ve Wüstenrotu schvalovány do 24 hodin. 

Sleva z úrokové
U Půjčky ProBydlení se klient může těšit ze tří slev ze základních úrokových sazeb, a to na slevu Wüstenrot, slevu za naspoření 40 % cílové částky a slevu za zajištění úvěru zástavním právem k nemovitosti. Slevy se sčítají a mohou úvěr zlevnit až o 2,4 % ročně. 

Finance.P__j__ka_480x300_mu__


Ilustrační příklad
Klienti Wüstenrotu David s Irenou si koupili na hypotéku rodinný domek, ve kterém potřebovali nově vybavit kuchyni a zřídit šatnu. Rozpočet na kuchyňskou linku se spotřebiči a na vestavěné skříně se vyšplhal na 250 000 korun. Domek už nemohli zatížit další hypotékou a řešení našli díky Půjčce ProBydlení.
David s Irenou mohou měsíčně splácet dalších přibližně 3500 korun. Požádali si o Půjčku ProBydlení Expres ve výši 250 000 korun s 8letou dobou splatnosti a měsíční splátkou 3 476 Kč. Za poskytnutí úvěru a za správu úvěrového účtu nebudou platit žádné poplatky. 
Překlenovací úvěr (na 5,6 roku) bude úročen sazbou 5,5 % p. a. a následný úvěr ze stavebního spoření (na 2,4 roku) 2,99 % ročně. Celkem za 8 let zaplatí 331 895 Kč, RPSN bude činit 7,68 %.

Údaje uváděné  v tomto článku jsou určeny výhradně k marketingovým a propagačním účelům, a i proto nepředstavují návrh na uzavření smlouvy (nabídku).


Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení