Novým generálním ředitelem Povodí Odry se stal Jiří Pagáč

03.11.2014 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Ostrava 3. listopadu (ČTK) - Novým generálním ředitelem státního podniku Povodí Odry je ode dneška Jiří Pagáč. Ve vedení podniku chce především uplatnit své odborné zkušenosti, které s vodním hospodářství lety získal. ČTK to dnes sdělil mluvčí ministerstva zemědělství Hynek Jordán.

\"Od nového generálního ředitele očekávám další posílení klíčového podniku vodního hospodářství. Jsem přesvědčen, že pan Pagáč má výborné odborné předpoklady a dlouholeté zkušenosti k tomu, aby vedl Povodí Odry na vysoce profesionální úrovni,\" uvedl ministr zemědělství Marian Jurečka, který nového ředitele jmenoval.

Jordán uvedl, že Pagáč je dlouholetým odborníkem ve vodním hospodářství. V Povodí Odry začal pracovat jako technik výpočetního střediska, poté od roku 1992 jako vedoucí vodohospodářského dispečinku. Podílel se na přípravě modernizace monitorovacího systému vodohospodářského dispečinku Povodí Odry, pomáhal připravovat Digitální povodňový plán Moravskoslezského kraje a modernizaci povodňového varovného systému.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK