Okin BPS chce příští rok v Ostravě přijmout téměř 500 lidí

20.11.2014 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Ostrava 20. listopadu (ČTK) - Skupina Okin Group, která je jedním z největších globálních poskytovatelů služeb pro podniky, plánuje, že příští rok pro své ostravské servisní centrum divize Okin BPS přijme téměř 500 lidí. Půjde o specialisty v oblasti podpory zákazníků a telekomunikačních služeb. ČTK to dnes za Okin Group sdělila Michaela Moučková.

\"Kromě angličtiny, kterou ovládají všichni zaměstnanci této divize, bude u budoucích uchazečů preferována znalost i dalších světových jazyků. Proto zde mohou najít uplatnění i uchazeči ze zahraničí,\" uvedla Moučková. V současnosti podle ní tvoří 16 procent zaměstnanců divize Okin BPS cizinci z 28 zemí.

Okin BPS (Business Process Services) spolu s Okin Facility patří do skupiny Okin Group, která na českém trhu působí od roku 1993 a má více než 2000 zaměstnanců. Hlavním klientem Okin BPS je telekomunikační firma Verizon Enterprise Solutions, které poskytuje své služby ze dvou ostravských a jednoho pražského centra. Služby zahrnují podporu prodeje, technologické návrhy řešení, plánování páteřních sítí a konzultační činnosti, zpracování a kompletaci objednávek nebo služby zákaznické, administrativní a technické podpory.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK