E15: Sazka chce spustit stovky nových terminálů v Tesku

21.11.2014 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 21. listopadu (ČTK) - Loterijní firma Sazka chce příští rok spustit stovky nových terminálů v obchodním řetězci Tesco. V dnešním vydání deníku E15 to uvedl generální ředitel Sazky Robert Chvátal. Celkem se počet terminálů a prodejních míst firmy zvýší z dnešních zhruba 6850 o pět stovek. Předběžně se Sazka podle deníku dohodla i se sítí prodejen Žabka a plánuje navýšení počtu terminálů na poštách.

Sazka chce být ve všech pobočkách Teska, což představuje asi tři stovky obchodů, řekl E15 Chvátal. Deník uvedl, že loterijní společnost je na umístění terminálů předběžně dohodnuta se sítí Žabka a některými provozovateli čerpacích stanic. Šéf Sazky doplnil, že v plánu je rovněž \"razantní\" rozšíření terminálů na pobočkách České pošty. Zatím má podle Chvátala firma zastoupení v 1800 ze zhruba 3300 pošt.

Už v posledním roce počet terminálů a prodejních míst Sazky vzrostl, a to přibližně o tři stovky, píše E15. V červnu se firma dohodla na zastoupení třeba v obchodních řetězcích Penny Market a COOP.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK