Ischgl opět láme světové rekordy

15.01.2015 | , Ischgl
Komerční sdělení


Ischgl, tyrolská metropole životního stylu, nabízí nejen prvotřídní zábavu na sněhu, ale každoročně boduje také špičkovým zábavním programem.

V sezoně 2014/2015 budou díky nové lanovce opět překonány všechny rekordy.

Horni_stanice_nove_lanovky_3_SPardatschgrat__c__TVB_Paznaun_Ischgl

Dokonale upravené sjezdovky se snovými sněhovými podmínkami, největší propojený freestyle park v Evropě a rozlehlé areály s prachovým sněhem zaručují v oblasti Silvretta-Arena bezstarostnou zimní zábavu od 27.11.2014 do 03.05.2015. A protože Ischgl nikdy neusíná na vavřínech, přinese i tato sezona překonání všech dosavadních rekordů. I proto se otevírá zbrusu nová oběžná lanová dráha 3-S Pardatschgrat s progresivním třílanovým systémem. Nová lanovka vyveze zimní sportovce v kabinách pro 28 osob z východního centra obce v rekordním čase a bez mezistanice přímo až na 2.624 m vysoký Pardatschgrat. Lanovka naráz překonává 1.251 výškových metrů, což je největší výškový rozdíl na světě.

Vizualizace_kabiny_nove_lanovky_3_SPardatschgrat__c__TVB_Paznaun_Ischgl


Jednodenní skipas je tu k dostání pro všechny, kdo chtějí okusit pocit „světového rekordmana“ na vlastní kůži, a to již od 45,- €. Bližší informace o cenách skipasů a slevách najdete na www.ischgl.com


Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení