Vyhrajte lístky na hokej s Raiffeisenbank

15.04.2015 | , Raiffeisenbank
Komerční sdělení


Raiffeisenbank fandí hokeji, a proto přichystala webové stránky www.RBhokej.cz, kde můžete vyhrát vstupenky, najít rozpis utkání a také online sledovat průběh zápasů.

Raiffeisenbank se ve všem, co dělá, inspiruje těmi nejdůležitějšími – svými klienty. A protože my Češi jsme hrdý hokejový národ, stala se také Raiffeisenbank hrdým oficiálním sponzorem letošního Mistrovství světa v ledním hokeji, které se navíc koná „doma“.

Soutěž o lístky
A co hokejový fanoušek ocení ze všeho nejvíc? Přece vstupenky na zápasy! Díky Raiffeisenbank máte od 20. do 30. dubna 2015 možnost lístky vyhrát. Princip hry je jednoduchý. Na webových stránkách www.RBhokej.cz musíte v časovém limitu odhalit deset puků, které jsou schované v hokejové šatně. Každý den Raiffeisenbank pět úspěšných soutěžících odmění dvěma lístky na zápas Mistrovství světa v hokeji.

Vstupenky na ostravský stadion v této šatně ale nenajdete. O ně se bude hrát na Facebookové stránce Raiffeisenbank. Tam a na Twitterovém profilu @RaiffeisenCZ naleznete také aktuální informace o průběhu soutěže i šampionátu a další hokejové novinky.

Samozřejmostí je i zpracování aktivit z webových stránek do mobilní aplikace RB hokej. Tu si zdarma stáhnete do telefonů s operačním systémem Android i iOS a získáte s ní výhodu v boji o lístky. S kódem, který v aplikaci najdete, dostanete jeden puk bez hledání.

Stránka www.RBhokej.cz vám přinese také online zpravodajství ze zápasů českého národního týmu. Do role sportovního komentátora byl pasován hlavní hrdina reklamních spotů Raiffeisenbank, detektiv Artur, který bude psát své postřehy k jednotlivým zápasům. Při sledování napínavých utkání se tak navíc pobavíte trefnými hláškami. Dobu odpočinku mezi zápasy si pak můžete zkrátit hokejovou hrou.

Tip pro Pražáky
Pokud budete od 16. do 21. dubna v Praze, nezapomeňte navštívit obchodní centrum Arkády na Pankráci. Hned vedle hlavního vchodu je umístěna hokejová šatna, ve které si hledání puků můžete vyzkoušet v realitě. Potrénujete na online verzi hry, a když budete úspěšní, vyhrajete lístky už tam. V pátek 17. dubna se u šatny potkáte například i s historicky prvním mistrem světa v judu Lukášem Krpálkem či sportovním komentátorem Jaromírem Bosákem.

Další informace najdete na www.RBhokej.cz, na Facebookové stránce Raiffeisenbank, nebo na Twitteru @RaiffeisenCZ.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení