PůjčkyPřehledně.cz - jak zdarma získat peníze před výplatou

29.05.2015 | , Aleš Bakla
SEO články


Tu správnou půjčku bychom měli vždy hledat podle několika kritérií, jaké jsou podmínky získání, rychlost vyřízení, stejně jako celková výhodnost. A právě ta bývá u současných půjček to nejdůležitější. Stejně tak je ale třeba zaměřit se na konkrétní typ.

Potřebujete-li například řešit krátkodobé finanční problémy, může se hodit půjčka pro lidi před výplatou. Tedy úvěrový produkt spadající do segmentu mikropůjček, který je sice jedním z nejmladších, ale oblíbeností strčí do kapsy i klasické možnosti.

Jaká jsou základní pozitiva daných půjček?
Vždy samozřejmě záleží na konkrétní společnosti, u které si půjčku bereme. Většina z nich však nabídne možnost online žádosti i vyřízení, stejně jako jistotu v tom, že žádost je schválena do několika minut. Neméně důležitým pozitivem jsou i benevolentní podmínky získání, kdy není vyžadováno potvrzení o příjmu, stejně jako není nahlíženo do registrů. Největší výhodou je však možnost získat peníze zdarma – tedy bez poplatku a úroku. O tom, jak na to a u jakých společností si zažádat, se ve spolupráci s webem PůjčkyPřehledně.cz podíváme.

U jakých společností je možné žádat?
Prvním krokem k aktuálně nejvýhodnější půjčce na trhu je volba té správné společnosti. Aktuálně dominuje trojice prověřených a známých poskytovatelů, ke kterým patří:

Blesková půjčka
Půjčka Zaplo
Kredito24

Volbou jakéhokoliv z těchto tří poskytovatelů rozhodně neuděláte chybu, jelikož patří mezi kvalitní možnost, hledáte-li i transparentní a jasně dané podmínky, nebo férové jednání. 

Blesková půjčka
V rámci bezplatné půjčky máte možnost dosáhnout na částku v rozmezí 500 – 4 500 Kč, a to na dobu v termínu 1 – 30 kalendářních dní. Poskytovatel vám samozřejmě umožní online žádost, vyřízení z pohodlí domova bez složitého papírování, stejně jako jednoduché podmínky získání. K nim patří věková hranice 18 – 65 let, tuzemské občanství a vlastnictví bankovního účtu.

Půjčka Zaplo
Tento poskytovatel rozhodně potěší tím, kolik peněz vám může jako žadatelům nabídnout. V rámci první půjčky zdarma je to suma v rozmezí 1 000 – 8 000 Kč, a to na dobu 7 – 30 kalendářních dní. I zde můžete očekávat možnost online žádosti a vyřízení bez osobních schůzek, z pohodlí domova. Negativum však tento poskytovatel přece jenom má. Tím prvním je požadavek zasílat oskenovaný doklad totožnosti. Druhým negativem je nutnost korunového poplatku, který slouží k ověření vašeho účtu. Primárně mohou tyto požadavky výrazně prodloužit proces schválení.

Kredito24
I u tohoto nebankovního poskytovatele lze získat možnost bezplatné půjčky, a to od 1 000 do 5 000 korun českých. Volba splatnosti může být stejná, jako u poskytovatele Zaplo, tedy 1 – 30 kalendářních dní. Jakmile je vše schváleno, garantuje společnost expresní odeslání peněz, a to již do 15 minut. I zde ale počítejte s tím, že ke schválení dojde až ve chvíli, kdy je korunovým registračním poplatkem ověřen váš bankovní účet.

Jaké podmínky je třeba splnit pro první půjčku zdarma?
U kterých společností si půjčit, tedy již víme. Dobré je zaměřit se také na to, jaké jsou vlastně podmínky dané možnosti a co vše je třeba splnit. Tím nejdůležitějším kritériem pro to, aby mohly být půjčky online poskytnuty právě bez úroku a poplatku, je nutnost žádat u konkrétní společnosti skutečně poprvé. Pokud jste v minulosti již půjčku dostali, tato akce se na vás již nevztahuje. Druhou podmínkou je také nutnost dodržet pravidla spojená s tím, jakou maximální částku si lze v rámci této výhody vzít, stejně jako může být omezována také doba splatnosti.

Jsou i rizika?
Samozřejmě že ano. Souvisí však se situací, kdy peníze nevrátíme v termínu. V takovém případě je třeba čekat zpětné doúčtování úroků, a to dle klasického ceníku. Obecně nejsou výjimkou sazby okolo třiceti procent, za jeden kalendářní měsíc. Výjimkou ale nemusí být ani poplatky za pozdní splacení, nebo poplatky za prodloužení, pokud o něho požádáte.

Autor článku

reklama  

Články ze sekce: SEO články