Máte své peníze skutečně pod kontrolou?

03.08.2015 | , MQI Brno
Komerční sdělení


Nestačí mít jen perfektní produkt a umět jej prodat. Živnostníci a podnikatelé mohou peníze vydělávat nebo naopak ztrácet i neuváženými finančními rozhodnutími. Doma i v byznyse je důležité mít své finance pod kontrolou. Rádce pro živnostníky vám pomůže získat z vašeho podnikání maximum.

Finanční trh nabízí ideální řešení pro každého, ale vyznat se v množství produktů bývá složité a časově náročné. Efektivnější je poradit se s odborníkem, který má o finanční problematice přehled a chápe různé potřeby živnostníků a skloubení rodinných a firemních financí. Pořádek v penězích vám zajistí klid na práci i jistotu v osobním životě a významnou úsporu. Způsob, kterým hospodaříte doma, pravděpodobně převedete i do firemního účetnictví, a to nemusí být vždy ku prospěchu. 

Zkušený a spolehlivý finanční poradce vás vyslechne, pomůže vytvořit pořádek ve vašich financích a navrhne nejoptimálnější řešení. Služby Rádce pro živnostníky stojí 400 Kč/hodinu, poradce nedostává žádné provize od finančních institucí, nabídne vám tak ideální řešení na míru. Odkryjte mu karty a zjistíte, jakým způsobem můžete ušetřit doma i ve firmě. 

Rádce pro živnostníky vám pomůže s vedením účetnictví, s nastavením finančních procesů ve firmě, zajištění cash flow i daňovou optimalizací. Do portfolia spadá i faktoring – zajištění zaplacení faktur i získání úvěru. Po nahlédnutí do fakturačního systému vám finanční poradce může nabídnout půjčku s nejvýhodnějším úrokem. Úvěr můžete splácet poměrnou částí z vašeho obratu, a tak vás ani ve slabších měsících příliš nezatíží. 

Komplexní finanční poradenství optimalizuje vaše náklady a výdaje a vy můžete klidně spát a užívat si volný čas. 

Více informací naleznete na http://www.radceprozivnostniky.cz/


Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení