98 % Čechů již vyzkoušelo nákup na internetu. Důvodem je cena. Co ale klientům chybí?

05.08.2015 | , MQI Brno
Komerční sdělení


Dle výzkumu společnosti apek.cz vyzkoušelo nákup na internetu již 98 % Čechů. 10 % z nich nakupuje na internetu alespoň jednou týdně a z nich 50 % provede za rok 5 a více nákupů.

Hlavními důvody jsou dle výzkumu společnosti Creative Dock: možnost porovnat ceny a koupit nejlevnější zboží, dále rychlost a jednoduchost výběru a přehled o celé šíři nabídky. Co naopak zákazníkům e-shopů chybí, je nabídka online prodeje na splátky!

Společnost Creative Dock je továrnou na inovace, zajímá se o to, co zákazníky trápí a čím by je ještě mohla zaujmout. Novou inovací, se kterou na trh právě díky výsledkům posledního výzkumu přišla, je služba Kupihned.cz. Tato jednoduchá webová služba vám umožní jakýkoliv produkt, který na internetu naleznete, zakoupit ihned na splátky. Manažerka projektu Iva Fišerová o projektu s nadšením říká: „Při nákupu již nemusíte řešit, z jakého obchodu objednáváte, zda nabízí splátkový prodej ani za jakou cenu. Vyberu produkt na oblíbeném e-shopu, jednoduše zkopíruji link a vložím je na web kupihned.cz. Služba mi nabídne výběr počtu splátek a já tak na pár kliků mohu nakupovat vše na jednom webu, bez úroků a poplatků.“  

Z výzkumů vyplývá, že mnoho e-shopů, které nabízí zboží za nejlevnější ceny, již nenabízí splátkový prodej a naopak obchody, které splátky umožňují, mají ceny mnohem vyšší. Zákazníci navíc nechtějí ztrácet čas hledáním vhodného e-shopu, který vše potřebné splňuje. „Věříme, že tento moderní a komfortní způsob nákupu využije celá řada klientů, dokonce očekáváme, že se tato služba stane jednou z nejvyhledávanějších již během prvního roku své existence,“ hrdě dodává Iva Fišerová. Služba je zcela nezávislá na jakémkoli obchodě a tak i splátky jsou najednou možné pro kompletní nabídku všech českých e-shopů. Najednou již neexistuje nic, co byste na splátky nekoupili – na splátky můžete kupovat vše počínaje oblečením, konče pneumatikami. Novou službu můžete vyzkoušet na www.kupihned.cz.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení